ASKF'den KGC'ye ziyaret

Kastamonu Amatör Spor Kulüpler Federasyonu (ASKF) Başkanı Adem Keloğlu ve yönetim kurulu, Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti.

  • 628
ASKF'den KGC'ye ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu Amatör Spor Kulüpler Federasyonu (ASKF) Başkanı Adem Keloğlu ve yönetim kurulu, Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti'ni (KGC) ziyaret etti. Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Balcı, yönetim kurulu üyeleri ve spor muhabirleri, ASKF heyetini karşıladı.

Geçtiğimiz günlerde yapılan ASKF seçimlerinde yeniden başkanlığa seçilen Keloğlu, KGC ziyaretinde ilimiz amatör sporuyla ilgili düşüncelerini paylaştı. Yeni dönemde daha aktif olarak çalışmalarını sürdüreceklerini söyleyen Keloğlu; bu süreçte valilik, belediye başkanlıkları başta olmak üzere kurumları ziyaret ederek amatör spor için neler yapabilecekleri noktasında istişarede bulunacaklarını belirtti. Keloğlu, yapılan istişareler neticesinde bir yol haritası çizeceklerini aktararak, sporun bel kemiği olan amatör spor kulüpleri için mesai mevhumu gözetmeksizin çalışmalarının devam edeceğinin altını çizdi.

Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Balcı ise ziyaretlerinden ötürü ASKF Başkanı Adem Keloğlu ve yönetim kurulu üyelerine teşekkürlerini iletti.