Avanoğlu "AYI" Logosuna Destek Verdi

Teknik Elemanlar Derneği Kastamonu Şube Başkanı Sinan Avanoğlu, Kastamonu'nun logosunun ayı olması önerisine destek verdi.

  • 1404
Avanoğlu &quotAYI" Logosuna Destek Verdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

TEKNİK ELEMANLAR DERNEĞİ KASTAMONU ŞUBE BAŞKANI SİNAN AVANOĞLU; “REKLAMIN İYİSİ KÖTÜSÜ OLMAZ DERLER BÜYÜKLERİMİZ”

Avanoğlu, büyüklerinden her zaman reklamın iyi veya kötüsünün olmadığını dinlediklerini hatırlattı.

Teknik Elemanlar Derneği Kastamonu Şube Başkanı Sinan Avanoğlu, Kastamonu Valiliği tarafından gündeme getirilen logo tartışmalarına ayı önerisinde bulunan AK Parti Kastamonu İl Başkanı Av. Halil Uluay’ın önerisine destek verdi.

Avanoğlu, şehrin simgesinin oluştururken farkındalık oluşturmak ile birlikte ulusal ve uluslararası platformlarda gündem oluşturmanın da büyük önem taşıdığını ifade ederek, “Bugün ülkemizin hangi vilayetine bir hemşehrimiz gitse, ilk karşılaştığı soru eminim ki Kastamonu’ya 10 kilometre kala tabelada ne yazıyor sorusudur. Sorunun cevabı da hepimizin malumu olduğuna göre bizim memleketimizden taş da düşebilir ayıda çıkabilir. Her şeyin sahtesinin yaşandığı dünyamızda, bu da bizim doğayla iç içe yaşadığımızın göstergesidir. Bizler, ayı özelinde aslında şehrimizin doğal dokusunu, çevreci kimliğini, hayvan sevgisini ön plana çıkarıyoruz” dedi.

Ayı’nın kaba olduğunu ve şehrin imajına olumsuz katkı yapacağına dair görüşlere katılmadığını söyleyen Avanoğlu, “Bu tür olumsuz görüşlere katılmadığımızı özellikle ifade etmek istiyorum. Bugün nasıl ki Denizlililer horozdan, Ankaralılar keçiden, Sivaslılar köpekten utanmıyorsa bizler, neden Kocaoğlandan utanalım ki. Ayı utanılacak değil, sevilecek, hoş görülecek, sahip çıkılacak bir hayvandır. İnşallah şehrimiz, bu konuda ortak akılla hareket edecek ve Kocaoğlan şehrimizin simgesi olacaktır” diye konuştu.

VEDAT YUNUS İKİZOĞLU (İHA)