Avrupa 5'nciliğinde kaldık!

Avrupa Taekwondo Birliği (WTE) tarafından düzenlenen Yıldızlar Avrupa Taekwondo Şampiyonası 29 Kasım-2 Aralık 2018 tarihleri arasında İspanya'nın Marina d'Or kentinde yapıldı.

  • 556
Avrupa 5'nciliğinde kaldık!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milli Takım ile birlikte İspanyada yapılan Yıldızlar Avrupa şampiyonasına katılarak Kastamonuya bir onur daha yaşatan Kastamonu Taekwondo Akademi Spor Kulübü ve Milli takım antrenörü Numan Haçat, sporcusu Zehra Begüm Kavukcuoğlu ile birlikte yurda döndü.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Haçat; "Avrupa Şampiyonası gibi önemli bir organizasyonda Kastamonu ve Ülkemizi en iyi şekilde temsil ettik. Gönül şampiyon olmak isterdi ama, 20 sporcu arasında Avrupa 5'nciliği nasip oldu. Pes etmeden çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Kastamonumuzu 2024 olimpiyatlarında temsil etmek en büyük hayalimiz. Bu doğrultuda çalışacağız."

Haçat, bu tarz başarılı sporculara ne zaman, nasıl ve kimler tarafından destek çıkılacağını merak ettiğini belirterek; Futbola, Hentbole milyonlar harcanırken ilini ve Ülkesini Avrupa, Dünya Şampiyonlarında temsil eden bu sporcuların yüzüne bile bakılmamasını kamuoyunun taktirine sunduğunu belirtti.