Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası'ndan KUZKA'ya işbirliği ziyareti

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) Ankara Ofisi tarafından, TR82 Bölgesi'nin kalkınmasına yönelik işbirliği ve ortak çalışmaların değerlendirilmesi amacıyla Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) 'na bir ziyaret gerçekleştirildi.

  • 433
Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası'ndan KUZKA'ya işbirliği ziyareti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Avrupa İmar Bankası Ankara Ofisi KOBİ Finansman ve Kalkınma Grubu Kıdemli Proje Uzmanı Anıl Alperer’in KUZKA Merkez Hizmet Binamıza gerçekleştirdiği ziyarete Ajansın Program Yönetimi Birimi Başkanı Halil İbrahim Kırlı ve ilgili uzman personel katıldı.

Ziyarette Avrupa İmar Bankası Ankara Ofisi Uzmanı Anıl Alperer, EBRD’nin yapısı ve KOBİ’lere yönelik çalışmaları hakkında ayrıntılı bir bilgilendirme sunumu yaptı. KUZKA Program Yönetimi Birim Başkanı Halil İbrahim Kırlı ise görüşmede Ajansın faaliyetleri ve TR82 Bölgesi hakkında detaylı bilgiler içeren bir sunum gerçekleştirdi.

Ziyaret kapsamında gerçekleştirilen toplantının ikinci kısmında ise EBRD ile KUZKA arasında TR82 Bölgesi’nin kalkınmasına katkı sağlamaya yönelik olarak gerçekleştirilebilecek işbirliklerinin ve ortak çalışmaların değerlendirilmesi yapıldı.