Ayhan Aslan, 'Kastexpo, Ortak Bir Pazardır'

KASİAD Genel Başkanı Ayhan Aslan, Kastamonu ekonomik güç birlikteliğini açığa çıkaracak KASTEXPO'nun ortak bir pazar olduğunu söyledi.

  • 1249
Ayhan Aslan, 'Kastexpo, Ortak Bir Pazardır'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

KASİAD GENEL BAŞKANI AYHAN ASLAN, “KASTEXPO, ORTAK BİR PAZARDIR”

Kastamonu Sanayici ve İş Adamları Derneği (KASİAD) Genel Başkanı Ayhan Aslan, İstanbul Fuar Merkezi’nde 10-13 Mart 2016 tarihinde yapılacak olan Kastamonulu Sanayici ve İş Dünyası Zirvesi (KASTEXPO) hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Başkan Ayhan Aslan, 4 gün sürecek olan etkinliğin ekonomik güç birlikteliğinin yanı sıra Kastamonu sosyal, kültürel ve bölgesel gücünü ön plana çıkaracağına dikkat çekti.

“KAÇINILMAZ BİR FIRSAT”

KASİAD’ın 1994 yılında iş dünyasına hizmet etmek için kurulduğunu anımsatan Ayhan Aslan, “Son zamanlarda derneğimizle birlikte açığa çıkan bütünleşmenin dinamik etkisi bizi ek bazı faaliyetlere yönlendirdi. Kastamonu iş dünyasının buluşacağı KASTEXPO da enerjimizin ve güç birlikteliğimizin yansıması olarak açığa çıktı. Bu etkinlik Ar-Ge, inovasyon, vizyon ve üretim şekillerindeki kalite farklılıklarının iş dünyamızı kendi alanında daha profesyonel yapmakla birlikte, kurumsal kimliğe sahip firma ve iş adamlarının diğer genç iş dünyasına örnek teşkil etmesi açısından kaçınılmaz bir fırsat” dedi.

“GÜCÜMÜZ AÇIĞA ÇIKACAK”

Ekonomik birleşme, birleşmeye giden ekonomilerde mal ve hizmet akımlarının önemine değinen Ayhan Aslan, “Ancak birbirleri arasında mal ve hizmet alımı yapan iş adamlarımız kendi aralarında var olan potansiyel gücün farkına varabilirler. KASTEXPO bunu sağlayacak. Gerekli tüm ihtiyaç ve donanımın hazır olduğunu göreceğimiz bir etkinlik olacak” diye konuştu.

Kastamonulu sanayici ve iş adamlarının iş birliği içinde olmasının büyük bir ihtiyaç olduğuna dikkat çeken Aslan, şunları söyledi: “Sağduyulu ve rekabetçi bir iş çevresinin geliştirilmesi göz önünde tutularak; vatandaşlar ve iş adamlarının yararına pazarların daha da artırılması için adımlar atıyoruz. İş birliğinin basit bir düzeyden başlatılması, ileriye yönelik ortak bir amaç belirlememiz toplumumuzun menfaatine olacaktır. Bu kapsamda KASTEXPO hem iş adamlarımızı birbiri arasındaki iletişimi ve alışverişi güçlendirecek hem de ortak projeler üretmemizi sağlayacak”

VEDAT YUNUS İKİZOĞLU (İHA)