Ayrılığı hazmedemeyen genç, kız arkadaşını vurdu

Kastamonu'da kendisinden ayrılmasını hazmedemeyen genç, kız arkadaşını silahla ayağından vurarak yaraladı.

  • 3313
Ayrılığı hazmedemeyen genç, kız arkadaşını vurdu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu’da Hepkebirler Mahallesinde daha önceden aynı iş yerinde çalışan T.A. ile B.T. arasında gönül ilişkisi başladı. Kısa bir süre sonra B.T., mevcut iş yerini bırakarak başka bir işe girdi. Bir süre sonra da B.T., daha önceki işyerinden erkek arkadaşı olan T.A.’dan ayrılmak istedi. Bunun üzerine eski kız arkadaşının çalıştığı iş yerine gelen T.A., konuşma bahanesiyle B.T.’yi dışarı çağırdı. Otoparkta konuşmaya başlayan T.A., tüm konuşmalara rağmen eski kız arkadaşını kendisine dönmeye ikna edemedi. Bunun üzerine sinirlerine hakim olamayan T.A., yanında bulundurduğu silahla B.T.’yi ayağından vurarak yaraladı.

Ayağından yaralanan B.T., olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekiplerince Kastamonu Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Öte yandan olay sonrası Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, olayı gerçekleştirdiği iddia edilen T.A.’yı gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından T.A., çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İHA