Babalar Günü kutlama mesajları

Babalar Günü nedeniyle yayımlanan mesajlar.

  • 579
Babalar Günü kutlama mesajları
TAKİP ET Google News ile Takip Et

KASTAMONU VALİSİ YAŞAR KARADENİZ'İN MESAJI

Aile kurumunda babalar anneler ile birlikte, aile fertlerinin eğitimden, sağlığa kadar yaşamsal gereksinimlerini karşılanmasında çok önemli bir görev yerine getirdikleri gibi, toplumsal değerlerin korunmasında, adalet, paylaşma, sorumluluk, sevgi, saygı, otorite gibi değerleri yetiştirdikleri çocuklar aracılığıyla, kuşaktan kuşağa aktarılmasında etkin bir rol üstlenmektedirler.
Maddi ve manevi sorumlulukların yanı sıra, gösterdikleri hoşgörü, sevgi ve şefkatle aile bağlarının güçlenmesini, çocuklarda güven duygusu oluşmasını sağlayan babalar, toplumsal yapımızın şekillenmesinde, yeni nesillerin yetiştirilmesinde aile kurumumuzun yaşatılmasında anneler gibi önemlidir.
Eşsiz sorumluluk duygusuyla üstlendiği görevini büyük fedakârlıklarla yerine getirerek bizleri geleceğe en iyi şekilde hazırlamak noktasında büyük emek veren babalarımız, kararlı duruşları ile bizlere güven verirken, sonsuz bir özveri ile de geleceğimize uzanan yolda bizlere rehberlik etmektedirler. 
Gösterdikleri tüm gayretler her türlü takdire layık olan sarsılmaz güven abidesi babalarımızın üzerimizdeki hakkını dünyadaki hiçbir değer ile ölçmemiz, ödememiz mümkün değildir.
Vatanımızın ve milletimizin güvenliği için evlatlarını feda eden şehit ve gazi babaları başta olmak üzere, hayatı boyunca maddi-manevi bütün imkânlarını ailesi için seferber eden tüm Babaların Gününü kutluyor, aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayat temenni ediyorum.

AK PARTİ KASTAMONU MİLLETVEKİLİ METİN ÇELİK'İN MESAJI

Aile, toplumun çekirdeği olduğu kadar, kültürümüzün, değerlerimizin, geleneklerimizin, örflerimizin geleceğe aktarılmasının da güvencesidir.
Ailenin temel direği olan babalar, aile değerlerimizin korunmasında, adalet, paylaşma, sorumluluk, sevgi, saygı gibi hayati değerlerin kuşaktan kuşağa aktarılmasında belirleyici bir rol üstlenmektedir. Ailesi için her türlü fedakârlığı üstlenen, her türlü çileye göğüs geren, ailesinin mutluluğunu kendi mutluluğu sayan babalar, çocuklarını geleceğe güvenle hazırlamak için özveriyle çaba harcamaktadırlar.
Bu bakımdan, babaların sadece bu özel günde değil, her zaman gönüllerinin hoş tutulması, babalarımıza karşı sevgi saygı ve vefa duygusunun bir gereğidir.
Hayatımızın her anında bizim hep yanımızda olup bize güç kaynağı olan, sabır ve şefkatle bize hep rehber olan tüm babaların babalar gününü kutluyor, kendilerine aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu, huzurlu bir hayat diliyorum.

AK PARTİ KASTAMONU MİLLETVEKİLİ MURAT DEMİR'İN MESAJI

Ailelerimizin temel taşı olan babalarımız, aile değerlerimizin korunmasında, paylaşma, sorumluluk, sevgi, saygı, otorite, örf ve ananelerimiz gibi hayati değerlerimizin kuşaktan kuşağa aktarılmasında belirleyici bir rol üstlenmektedirler
Hayatımızın her anında bizim hep yanımızda olup bize güç kaynağı olan, sabır ve şefkatle bize hep rehber olan, güzel sözleri ve nasihatleri ile ışık saçan, ailemizin çınarı, maddi-manevi bütün imkanlarını ailesi için seferber eden, tecrübeleriyle her zaman yol gösterici olan babalarımızdır. 
Ailenin birlikteliği, güvencesi, sağlıklı bir toplum yapısının oluşturulmasına katkı sağlayan babalarımız hayatımızın her döneminde en değerli varlıklarımızdır.
Bu duygular içinde fedakarlığın ve merhametin simgesi, evlatlarının kahramanı, kocaman yürekli tüm babaların Babalar Günü'nü kutluyor, kendilerine, aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayat dilerken, ebedi hayata intikal eden babalarımıza da Allah’tan rahmet diliyorum.

KASTAMONU BELEDİYE BAŞKANI TAHSİN BABAŞ'IN MESAJI

Hayatımızın her anında varlığı ile bizlere güç veren; şefkati, merhameti ve fedakârlıkları ile aile kurumunun temeli olan babalarımız bizim en büyük gurur kaynaklarımızdır. Ailesi için tüm zorlukları göğüsleyen babalarımız aynı zamanda paylaşmanın, adaletin, güven duygusunun, sorumluluk bilincinin ve otoritenin de aile içerisindeki sembolüdür.  Ailesi için her türlü fedakârlığı gösteren babalarımız, geleceğin en büyük teminatı olan nesillerimizin yetişmesinde büyük önem arz etmektedirler. Gençlerimizin; kültürlü, bilinçli, değerlerine sahip bir aile yapısında yetiştirilmesi adına büyük özveri ve büyük emek harcayan babalarımız, yüreklerindeki sevgi ve şefkat ile çocuklarının en iyisini elde etmesi için gayretleri hiç bitmeyen onur abideleridir.
Bu bakımdan, babalarımızın sadece bu özel günde değil, her zaman gönüllerinin hoş tutulması, onlara karşı sevgi, saygı ve vefa duygusunun bir gereğidir.
Bu duygu ve düşünceler babalarımızın Babalar Günü’nü en kalbi duygularımla kutlar, aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu yıllar dilerim.

MHP KASTAMONU MİLLETVEKİLİ ADAYI HACI İBRAHİM MAŞALACI'NIN MESAJI

Toplumsal yapımızın temel kurumlarından olan ailenin huzuru ve mutluluğu için çaba harcayan babalarımız, aile içerisinde üstlenmiş oldukları görev ve sorumlulukları büyük bir özveriyle yerine getirmektedirler. Anne ve Baba ailemizin temel direkleridir. 
Doğumdan ölüme kadar hayatımızın her anında varlıklarıyla onurlandığımız babalarımız, bizlere yaşamın anlamını ve tüm güzelliklerini öğretirken sadece çocukları için iyi bir gelecek hazırlayabilmek ve aile mutluluğunu sağlayabilmeyi amaçlarlar. 
Babalarımız aile kurumlarının ayakta kalması için büyük görevler üstlenmektedir. Aile kurumunun ayakta kalmasında büyük görevler üstlenen ve gösterdiği özveriyle eşine ve çocuklarına ömür boyu desteğini hiçbir zaman esirgemeyen, ailesinin mutluluğunu her şeyin üstünde tutan, eşleriyle birlikte yetiştirdikleri çocuklarıyla toplumumuzun geleceğini şekillendiren tüm babalarımız bizim en değerli hazinelerimizdir.
Ailesi için maddi ve manevi tüm imkânları sonuna kadar seferber eden, yaşama tecrübeleriyle bizlere her zaman yol gösteren Babalarımızı sadece bir gün içinde hatırlamayalım. Babalarımız bizim en kıymetli hazinemizdir. Babalarımızı her zaman sevelim, sayalım, onları her zaman hatırlayalım.
Babalar Günü vesilesiyle başta şehit babaları olmak üzere bütün babaların Babalar Günü´nü en içten dileklerimizle kutluyor her birini ayrı ayrı sevgi ve saygıyla selamlıyorum.