Babaş 'Adım Adım Zirveye Yürüyoruz'

Kastamonu Belediye Gençlik ve Spor Kulübü'nün Challenge Cup'ta Hollanda temsilcisi Vitro Quintus'u yenerek yarı finale kalmasıyla ilgili değerlendirmede bulunan Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Kastamonu'nun spora yapılan yatırımlarla adım adım zirveye yürüdüğünü söyledi.

  • 680
Babaş 'Adım Adım Zirveye Yürüyoruz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonuspor 1966’nın Türkiye Kupası’nda sergilediği futbol ve şehre sağladığı büyük tanıtım desteğinin ardından Hentbol Bayanlar Süper Lig temsilcisi Kastamonu Belediye Gençlik Spor Kulübü’nün Challenge Cup’ta yarı finallere kalmasının tesadüf olmadığının altını çizen Belediye Başkanı Babaş, “Spora büyük yatırımlar yaptık. İlimizdeki her spor branşını elimizden geldiğince destekledik. Bugün ne kadar doğru bir yolda olduğumuzu bir kez daha gördük. Hentbolcularımızın elde ettiği başarı bizleri gururlandırdı. Kastamonu’nun adı Avrupa’nın en iyi dört takım arasına yazdırıldı. Hentbol takımımızın Avrupa Kupası’nda Kastamonu’ya final heyecanı yaşatacağına yürekten inanıyorum. Diğer taraftan Kick-Boks Avrupa Kupası Şampiyonası’nda sporcumuz Emrah Şahanoğlu üçüncü olma başarısını gösterdi. Amatör spora verdiğimiz desteklerle bu başarılar elde edildi ” diye konuştu.

“ŞAMPİYONLUĞA İNANIYORUM”

Kastamonuspor 1966’nın Batman Petrolspor karşılaşmasıyla ilgili de konuşan Başkan Babaş, Batman Petrolspor karşılaşmasında beklenmedik bir mağlubiyet alındığını ancak morallerin bozulmadan herkesin şampiyonluğa odaklanması gerektiğini belirtti.

Babaş, şöyle konuştu: “18 ay önce 2. Amatör Küme’ye düşmüş bir Kastamonu ismi vardı. Biz bunu bugün 3. Lig’in zirvesine çıkarttık. Hedefim Süper Lig. Kastamonu halkı bunu hak ediyor. Bu yolda da emin adımlarla ilerliyoruz. Çok kaliteli bir yönetim, teknik ekip ve futbolcu kadromuz var. Takımımızın bunu başaracağından eminim. Geride kalan 12 final karşılaşmasından da Kastamonuspor 1966’nın başarıyla çıkacağından şüphem yoktur. Kastamonuspor’un dün olduğu gibi bugünde, yarında yanında olacağız. Futbolun tanıtımdaki gücünden de faydalanarak Kastamonu ismini dünyaya duyurmayı hedefliyoruz”

(İHA)