Babaş, Galatasaray Maçını Değerlendirdi

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Galatasaray maçının ardından karşılaşmayı değerlendirdi.

  • 621
Babaş, Galatasaray Maçını Değerlendirdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Belediye Başkanı Tahsin Babaş, gerçekleştirdiği basın toplantısında spor gündemine dair önemli açıklamalarda bulundu. Kastamonuspor’un 3’üncü ligde çok önemli bir şampiyonluk mücadelesinin içinde yer aldığını ifade eden Babaş, “Kastamonuspor’un şampiyonluk mücadelesinde hiçbir şekilde disiplinsizliğe yer yok. Hedeften şaşan olursa; Kastamonuspor’a eylemleriyle, sözleriyle ve hatta düşünceleri ile dahi zarar veren olursa biz bu konuda gerekeni yaparız. Kastamonuspor için çok büyük emek harcanıyor. Bu emeği hiç kimse zayi edemez. Sosyal tesislerinden yönetim kadrosuna varıncaya kadar kimsede disiplinsizliğe yer verecek hareketler görmek istemiyorum” dedi.

“KUPA MAÇLARI LİGDEKİ HEYECANIMIZI GÖLGELEMESİN”

Ziraat Türkiye Kupası’nın Kastamonu’nun tanıtımı konusunda çok önemli artıları olacağını vurgulayan Babaş, Kastamonuspor’un asıl hedefinin ise şampiyonluk mücadelesi olduğunu dile getirdi.

“Kupa maçları ligdeki heyecanımızı gölgelemesin” diyen Tahsin Babaş, “Bizim öncelikli hedefimiz lig şampiyonluğu. Biz kupa maçları ile Kastamonu’nun ve Kastamonusporumuzun adını tüm Türkiye’ye duyurduk. Kupadan kazançlı çıkan Kastamonu olacak” dedi. Ayrıca Babaş; “Gördüğünüz gibi artık Kastamonu ve Kastamonuspor gelişiyor. Bizim artık modern bir stada ve modern bir spor salonuna da ihtiyacımız var. Bunun için ben gerekli çalışmaları sürdürüyorum. Bildiğiniz gibi belediyenin en güzel yerlerinden bir tanesini spor salonu yapılması için zaten verdik” diye konuştu.

“ÖNCE İNANIN, İNANMADAN HİÇBİR BAŞARIYI ELDE EDEMEZSİNİZ”

Kastamonuspor’un elde ettiği bu başarıda kulüp yöneticisinden taraftarına, malzemecisinden futbolcularına kadar herkesin çok büyük emeğinin bulunduğunu söyleyen Babaş, tek derdinin Kastamonu ve Kastamonu’ya hizmet olduğunun altını çizdi.

Babaş, şöyle konuştu: “Biz her zaman bu takımı Süper Lig’e taşıyacağımızı ifade ediyoruz. Ancak bizim bu konuşmalarımızı ciddiye almayan bir kesim var. Önce inanın. İnanmadan hiçbir başarıyı elde edemezsiniz. Biz Kastamonuspor olarak hedefleri olan bir takımız. Bizim şehir olarak önemli hedeflerimiz var. Ben sadece spor değil; sosyal, ekonomik, kültürel hangi konuda olursa olsun geri adım atmayacağım”

“TARAFTARLARIMIZDAN ÖZÜR DİLİYORUM”

Galatasaray maçında bir kısım taraftarın stada girememesinin kendisini çok üzdüğünü belirten Babaş, şunları söyledi: “Özellikle taraftarın dışarıda kaldığına yönelik tezahüratları duyduğum andan itibaren çok büyük üzüntü duydum. Biz bu konuda hiç kimseyi mağdur etmeyeceğiz. Bugün kulüp yönetimimiz de gereken talimatları verdi. Maça giremeyen tüm taraftarlarımızın bilet paraları kendilerine iade edilecek. Hemşerilerimiz maç biletlerini ibraz etmeleri halinde paralarını Nasrullah Meydanı’nda bulunan Vodafone bayiinden geri alabilirler. Ayrıca tribünlerin taraftarlara kapatılması konusunun kulüp yönetimine mal edilmesi de yanlış. Bu konuda hiçbir kulüp yöneticisinin yaptırımı söz konusu değildir. Kastamonuspor’a gönül vermiş tüm taraftarlarımızdan, hemşerilerimizden özür diliyorum”

(İHA)