Babaş, memurlardan referandumu vatandaşa anlatmasını istedi

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, memurların referandumu vatandaşlara doğru bir şekilde anlatmasını istedi.

  • 1077
Babaş, memurlardan referandumu vatandaşa anlatmasını istedi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu Belediyesi Nikah ve Konferans Salonunda düzenlenen “Memur-Sen’e davet, tercimiz evet” Kastamonu buluşması programında konuşan Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, “Ülkemizin önünde gerçekten çok önemli gördüğümüz bir referandum var. Bende 30 yıllık bir memur kardeşiniz olarak, memur olmaktan büyük onur ve gurur duyan bir kardeşiniz olarak sizlere seslenmek istiyorum. Şimdide memurluk görevimden sonra belediye başkanlığı görevi yapıyorum. Belediye başkanlığı yönetim sistemi ile Türkiye aynı sistem haline geliyor. Burada bize ulaşmak kolay, bizim yapacaklarımız çok hızlı ve seri bir biçimde oluyor. Her gün bir sürü kardeşimiz bize müracaat ediyor ve hemen kısa yoldan çözümler üretebiliyoruz. Onun için Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi de benim gördüğüm, benim okuduğum ve benim işittiğim kadarıyla aynı sistem üzerinde odaklanıyor. Çok kolay ve çok aktif bir sistem, çokta Türkiye’yi ileriye götürebilecek bir sistem, tabi burada bir sürü şeyler söylenecektir, kolay değil, bu sistemin birden değiştirilmesi ama biz bunları anlatacağız, anlatacak en önemli kişilerde Memur-Senlilersiniz, Memur-Sen camiasıdır. Öncelikle bu konuyu daha da ciddiye alıp, daha çok kişiye ulaşıp güzelce de anlatmak lazım” dedi.

“Memurluk yörelerimizde, Anadolu’muzda bir meziyettir” diyen Başkan Babaş, halkın memurları iyi bildiğini ve devlet erkanı görmüş kişiler olduğunu belirterek, vatandaşların memurları her zaman dinlediğini kaydetti.

Bu yüzden memurları 16 Nisan’da gerçekleştirilecek referandum öncesinde çok fazla iş düştüğüne dikkat çeken Başkan Babaş, şunları kaydetti: “Herkes bu konuda üzerine düşeni etrafında, çevresinde, köyünüzde, kentinizde bu konuyu iyi bir şekilde anlatmak çok önemlidir. Bu konuda da hiç kuşkumuz yok. Memur-Sen büyük hedefi olan bir topluluk, bu hedefleri doğrultusunda hızla büyüyen bir teşkilat, onun içinde bizde elimden geldiği kadar bu teşkilata, bu kuruma elimizden geldiğinden fazlası değer verip onu büyütmeye de çalışıyoruz. Türkiye’deki en iyi yere sahip Memur-Sen’de Kastamonu’da ve ülkemizde de daha çok güzel işler yapacağız, bizler de elimizden geldiğince yardım ederek güzel hizmetleri de birlikte yapmaya devam edeceğiz. Kastamonu Memur-Sen’den de çok memnunuz, güzel çalışmalar yapılıyor. Somut çalışmaları da daha çok artırmalıyız. Memur-Sen’de istediği hedefe ve sayıya ulaşmalıdır”