Babaş, pazarda vatandaşlarla bir araya geldi

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, İnönü Mahallesinde kurulan Salı Pazarında pazarcılar ve vatandaşları ziyaret etti.

  • 1423
Babaş, pazarda vatandaşlarla bir araya geldi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, İnönü Mahallesinde Salı Pazarı’na giderek burada pazarcı esnafı ve vatandaşlarla bir araya geldi. Pazarda esnaf ve vatandaşlar ile sohbet eden Başkan Babaş’a, ilginin yoğunluğu gözlerden kaçmadı. Vatandaşlar, Başkan Babaş’a yaptığı ve devam eden projelerini yakından takip ettiklerini belirterek, “Kastamonu’muz gelişiyor ve değişiyor. Sizlerin çalışkanlığını ve yaptığı hizmetleri yakından takip ediyoruz. İnşallah ilimiz kısa bir süre içerisinde bambaşka bir görünüme kavuşacaktır” dediler.

Esnaf ve vatandaşların projeleri yakından takip etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Babaş, “Bugün Salı Pazarı esnafımız ve alışveriş yapan vatandaşlarımızla buluştuk. Soğuk havada vatandaşlarımızın sıcak ilgisiyle ısındık. Projelerimizin yakından takip edildiğini bilmek ve hemşehrilerimizin desteğini almak bizlere güç veriyor. Büyük Türkiye’nin güçlü ili Kastamonu hedefi doğrultusunda çalışmalarımız sürdüreceğiz. Kastamonu’muza değer katacak projeleri hızla hayata geçirmek ve gelecek nesillere daha güzel bir memleket bırakmak için bıkmadan, usanmadan ve yorulmadan çalışacağız” dedi.

Pazarcı esnafı ve vatandaşlarla sohbet etmek ve onların isteklerini dinlemek için pazara geldiğini vurgulayan Başkan Babaş, kendisine iletilen talepleri not olarak gerekenin yapılacağını söyledi. Vatandaşlar ve esnaflar ile yaklaşık iki saat sohbet eden Başkan Babaş, tüm pazarcı esnafıyla tek tek tokalaştı.