Babaş "Muhtarlarımızın çalışma şartları iyileştirilmiştir"

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle mesaj yayımladı.

  • 466
Babaş &quotMuhtarlarımızın çalışma şartları iyileştirilmiştir"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Başkan Babaş yazılı mesajında; "189 yıldır vatandaşlarımızın devlete ihtiyaç duyduğunda ilk kapısı olarak hizmet veren demokrasimizin mihenk taşı olan kıymetli muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü en kalbi duygularımla kutluyorum.

Köy ve mahallelerde yaşayan vatandaşlarımızın devlet kurumlarıyla olan ilişkilerinde köprü olan, yaptıkları fedakarca çalışmalarla takdiri hak eden muhtarlarımız bizler için vazgeçilmez bir değerdir. Öyle ki göreve geldiğimiz günden bu tarafa öncelikle Muhtarlık İşleri Müdürlüğümüzü kurarak hemşehrilerimize en iyi hizmeti muhtarlarımız ile uyum içerisinde sunmaya çalışmaktayız. Mahallelerimizin ihtiyaçları yönünde muhtarlarımızın bizlere ilettikleri her konu bizler için öncelikli olup hızla çözüme kavuşturulmaktadır.

Muhtarlarımız hem milletimizi hem de devletimizi temsil etmektedir. Bu bilinçle devletimiz tarafından muhtarlarımızın çalışma şartları iyileştirilmiştir. Öyle ki Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, büyük fedakarlıklarla çalışan muhtarlarımız için 19 Ekim’i Muhtarlar Günü olarak ilan etmiş hükümetimizde hazırladığı genelgeyle bugünü resmileştirmiştir.

Muhtarlarımıza verilen bu önemin nedenli haklı olduğu; 15 Temmuz gecesinde birkez daha görülmüştür. Milletinin ve devletini savunmak üzere meydanlara koşan ilk isimler arasında olan muhtarlarrkrn şehit olmuş, gazi olmuş, vakur bir duruş sergileyerek milletin ve devletinin gücü olmuştur. Bu noktada gerek köylerimizde gerekse mahallelerimizde vatandaşlarımıza öncülük eden muhtarlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimizi minnetle yad ediyorum."