Babaş, sanayi esnafıyla bir araya geldi

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Maslak Küçük Sanayi Sitesi yapımında Reform Paketi'nden faydalanabilmesi için büyük birlikteliğin şart olduğunu söyledi.

  • 595
Babaş, sanayi esnafıyla bir araya geldi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sanayi esnafının gerçekleştirdiği geleneksel ‘Esnaf Duası’na katılan Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Reform Paketi’nden faydalanıp faydalanmama konusunda kararın artık esnafta olduğunu ifade etti. Eğer tüm esnafların onayı olur ise Reform Paketi’nden hızla faydalanılacağını söyleyen Başkan Babaş, “Şunu herkes iyi bilmeli ki yeni küçük sanayi sitelerimizi kurmak için emin adımlarla ilerliyoruz. Bu konuda şuanda Türkiye’de en iyi durumda olan il biziz. Reform paketi imkanlarından yararlanmak için top artık sizlerde. Biz her zaman esnafımıza daha fazla nasıl kazanç sağlarız diye düşündük. Bu çok önemli. Tüm esnaflarımızın rızası olursa işler çok daha hızlı ilerleyecektir. Olmazsa da yine bu proje hızla tamamlanacaktır. Her alanda olduğu gibi burada da birlik ve beraberliğimiz önemli. Çünkü sanayi sitelerimiz ciddi bir istihdam sahası. Bu doğrultuda daha modern alanlarda çalışmak sizlerin de en doğal hakkı. Cenab-ı Hakk’ın izniyle Maslak Yeni Küçük Sanayi Sitemiz en kısa zamanda tamamlanacaktır. Bu noktada ince eleyip sık dokuyoruz ve çok iyi durumdayız” ifadelerini kullandı.

“Her daim esnafımızın ve halkımızın yanındayım”

Maslak Yeni Küçük Sanayi Sitesi’nin Kastamonu’nun gelişimi açısından da büyük önem arz ettiğini vurgulayan Başkan Babaş, projenin daha da hızlanabilmesi adına esnafların kararlarının önemli olduğunun bir kez daha altını çizdi. Mevcut sanayi alanlarının taşınma sağlandıktan sonra ne yapılacağıyla ilgili de yine esnaf ile yapılacak istişareler sonucunda bir karar vereceğini de dile getiren Belediye Başkanı Tahsin Babaş, “Her daim halkımızın ve esnafımızın yanında oldum. Mevcut alanlar için sizlerle birlikte ne yapılacağına karar vereceğiz. Bu noktada dün nasıl sizlerin yanında olduysam bugünde yarında yanında olacağım. Tüm kardeşlerimizin Kurban Bayramını gönülden tebrik eder esnaf duası geleneğini nesilden nesile aktaran siz kıymetli esnaflarımıza şükranlarımı sunarım. Esnaflarımıza bol kazançlar dilerim” dedi.