Babaş, Şehir Merkezinde ve Kuzeykent'te Açılış Yaptı

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, şehir merkezinde ve Kuzeykent Mahallesinde düzenlenen çeşitli programlara katıldı.

  • 488
Babaş, Şehir Merkezinde ve Kuzeykent'te Açılış Yaptı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

KASTAMONU BELEDİYE BAŞKANI TAHSİN BABAŞ; “ÖĞRENCİLERİMİZ, KASTAMONU’NUN TANITIMINA KATKI YAPACAKLAR”

Kuzeykent İş Merkezi’nde katıldığı bir programda konuşan Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Kuzeykent’in öğrenci potansiyeli ile gelişen bir bölge olduğunu söyledi.

Yaklaşık 22 bin civarında öğrencinin Kastamonu’da eğitim aldıklarını söyleyen Babaş, “Bizler elimizden geldiğince öğrencilerimize, bu tarz mekanları kazandırmak zorundayız. Benim sizlerden tek ricam; şehrimize misafir olarak gelen tüm öğrencilerimizin buradan güzel anılarla ayrılmalarına yardımcı olalım. Çünkü onlar buradan gittikleri zaman Kastamonu’nun tanıtımını yapacaklar. Burada gördükleri ve yaşadıkları ömür boyu hafızalarında yer edecek ve konuşacaklar” dedi.

“HALK İSTERSE, ESNAF İSTERSE ÜNİVERSİTE GELİŞİR”

Öğrencileri, Kastamonu’dan hafızalarına yer edecek güzel anılarla yollamanın Kastamonu’nun tanıtımına büyük katkı sağlayacağını ifade eden Babaş, bu tarz iş yerlerinin açılmasına, sadece ticari bir faaliyet olarak bakmadığını kaydetti.

Öğrencilerin yurt sorununu çözmek adına bu konuda da çalışmaların sürdüğünü belirten Babaş, “Yurtlar ve bu tarz mekanların çoğalması üniversitenin de gelişmesine yardımcı olacaktır. Üniversitenin gelişmesi için halk olarak birlikte mücadele etmemiz lazım. Halk isterse, esnaf isterse üniversite gelişir” diye konuştu.

VEDAT YUNUS İKİZOĞLU (İHA)