Babaş"Bayramda trafik kurallarına çok daha fazla riayet etmeliyiz"

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Kurban Bayramı nedeni ile mesaj yayımladı.

  • 284
Babaş&quotBayramda trafik kurallarına çok daha fazla riayet etmeliyiz"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Babaş yazılı mesajında; "Bir gönül kazanma seferberliğinin habercisi olan, birlik ve beraberliğimizin simgeleyen, toplumumuzun kaynaşmasını, hoşgörü ve kardeşliğimizin artmasını sağlayan mübarek Kurban Bayramımıza erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Mübarek Kurban Bayramımızı en kalbi duygularımla kutluyor; bayramın ülkemize başta olmak üzere tüm İslam alemi ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum.

Kurban Bayramımızda kırgınlıkları ve küskünlükleri bir kenara koyarak eş, dost, akraba ve kimsesizlerimizi ziyaret etmeli ihtiyaç sahiplerine elimizi uzatmalıyız.

Bayram ziyaretleri gidiş ve dönüş yolunda trafik kurallarına çok daha fazla riayet edilmelidir. Ailelerimize ve milletimize derin acılar yaşatacak kazalara sebep olacak ihlallerden hep birlikte kaçınmalı sevdiklerimizden hızla uzaklaşmamalıyız. Yollarda kaybettiğimiz zamanın telafisi elbette vardır ancak kaybedilen canların, çekilen acıların ise telafisi yoktur. Bu bilinçle trafikte hareket etmemiz gerektiğini biran olsun unutmayalım.

Kurban Bayramımızın birlik ve beraberliğimizi daha da kuvvetlendirmesini diliyor, kurbanlarımızın Allah katında makbul olmasını, huzur ve saadet dolu bir bayram geçirmenizi Cenab-ı Hak’tan temenni ediyorum."