Babaş'tan Valiler Kararnamesi yorumu

'Yeni valimizle beraber hizmet aşkıyla Kastamonu için çalışmalarımıza devam edeceğiz'

  • 1926
Babaş'tan Valiler Kararnamesi yorumu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İçişleri Bakanlığı tarafından önceki gün açıklanan Valiler Kararnamesi’ni değerlendiren Belediye Başkanı Tahsin Babaş, kararnamenin hayırlı olmasını temenni ederek Vali Şehmus Günaydın’a yeni görev yerinde başarılar diledi.

Kastamonu Valiliği’nden Isparta Valiliği’ne atanan Vali Şehmus Günaydın Kastamonu’dan ayrılmak için gün sayarken kararnamenin etkileri de sürüyor. Kararname ile ilgili ilk yorum Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş’tan geldi.

Kararnamenin hayırlı olmasını temenni eden Başkan Tahsin Babaş: “Devletimizin uygun gördüğü şekilde görevlendirmeler gerçekleştiriliyor. Bizim bunun hakkında yorum yapmamız hoş olmaz. Görev yaptığı süre içerisinde Kastamonu’ya yaptığı hizmetlerden ötürü dayın valimize teşekkür ederken yeni göre yerinde de başarıla diliyorum. Kastamonu’ya vali olarak atanan Derince Kaymakamı ve yeni valimiz Mesut Yıldırım’a hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Yeni valimiz ile birlikte aynı hizmet aşkıyla Kastamonu için çalışmalarımıza devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.

Kazım BOLAT