Bakan Çavuşoğlu, 'KGK kamu diplomasisi görevini yapıyor'

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, KGK kamu diplomasisi görevini yapıyor.' dedi.

  • 2093
Bakan Çavuşoğlu, 'KGK kamu diplomasisi görevini yapıyor'

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya'nın Alanya ilçesinde KGK Alanya ofisini ziyaret ederek, gazetecilerle sohbet etti.

Küresel Gazeteciler Konseyinin 81 ilde teşkilatı 63 ülkede bulunan temsilcilikleri ile Türkiye kamu diplomasisine büyük hizmetler verdiğini söyledi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Alanya’da üye cemiyet Alanya Aktif Gazeteciler Cemiyeti Genel Merkezi ve konseyin Alanya ofisini ziyaret ederek gazetecilerin güncel konularla ilgili sorularını cevapladı.

Gürcistan'da Azerbaycan, Gürcistan, Ermenistan gazetecilerini bir araya getiren KGK Türkiye ve Dünya'da kamu diplomasisi açısından çok güzel çalışmalar yaptığını anlatan Bakan Mevlüt Çavuşoğlu, "KGK Genel Başkanı Mehmet Ali Dim, KGK olarak Kıbrıs davasına sahip çıkmanızdan dolayı ayrıca teşekkür ediyorum." dedi.

Bakan Çavuşoğlu, 'KGK kamu diplomasisi görevini yapıyor'

Küresel Gazeteciler Konseyi Genel Başkanı Mehmet Ali Dim ve yönetim kurulu tarafından karşılanan konseyin yurt dışında gerçekleştirdiği kamu diplomasisi faaliyetlerine her daim destek veren Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu konseyden övgü ve takdirle şöyle bahsetti:

"Küresel Gazeteciler Konseyi, yurt içi, yurt dışı basın buluşma programları ile ülkemizin tanıtımı, kamu diplomasisi açısından güzel hizmetlere imza atıyor."