Bakan Nebati, yarın ilimizde olacak

Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati, yarın ilimizde olacak.

  • 2004
Bakan Nebati, yarın ilimizde olacak

AK Parti, 2023’e Doğru Şehir Buluşmaları kapsamında yarın ilimize çıkarma yapıyor.

Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati, MKYK üyeleri ve milletvekillerinden oluşan yaklaşık 25 kişilik AK Parti heyeti yarın ilimizde olacak.

Program kapsamında heyet, il merkezi ve ilçelerimizde sivil toplum kuruluşlarını, muhtarları, esnafları ve vatandaşları ziyaret edecekler.

Program vesilesiyle toplumun çeşitli kesimlerinin talep ve beklentileri alınacak.

Konuyla ilgili değerlendirme yapan AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü, dolu dolu bir program gerçekleştireceklerini belitti.

Ünlü açıklamasında “2023’e Doğru Şehir Buluşmaları vesilesiyle sivil toplum kuruluşlarımızı, önceki dönem il ve ilçe başkanlarımızı, esnaflarımızı, hemşehrilerimizi ziyaret edeceğiz, gençlerimizle ve teşkilat mensuplarımızla buluşacağız. Hazine ve Maliye Bakanımız, MKYK üyelerimiz ve Milletvekillerimizden oluşan bir heyetle tüm ilçelerimizde sabahtan akşama kadar çeşitli ziyaretler ve programlar gerçekleştireceğiz. Toplumun her kesimine ulaştığımız, onları dinleyip görüşlerini aldığımız güzel bir etkinlik olacak. Bu vesileyle Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Nurettin Nebati, MKYK üyelerimiz ve Milletvekillerimize ilimize teşrifleri için şükranlarımı sunuyorum. Türkiye Yüzyılı için durmak yorulmak bilmeden çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.” diye konuştu.