Bakan Soylu, Taşköprü'ye geliyor

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, toplu açılışları yapmak üzere Taşköprü ilçemize geliyor.

  • 3394
Bakan Soylu, Taşköprü'ye geliyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Taşköprü Belediyesi tarafından yapılan hizmetlerin açılışını gerçekleştirmek üzere 31 Mart Cuma günü Taşköprü ilçemize geliyor.

Bakan Soylu, Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan’ın daveti üzerine belediyenin yaptığı çalışmalardan Kent Müzesi, Bahri Alp Parkı, 2. Çevreyolu ve hayırsever işadamı Saim Kaya tarafından yaptırılan Onur Kaya Camisi ve Anka Tekstil Fabrikası’nın açılışını yapmak üzere 31 Mart Cuma günü Taşköprü ilçemize gelecek.

Öğleden önce ilçemizde olması beklenen Bakan Soylu, saat:14.00’ten itibaren ise Taşköprü Cumhuriyet Meydanı’nda halkımıza seslenerek ardından açılışı gerçekleşecek hizmetlerin toplu olarak kurdelesini kesecek.

Konuyla ilgili konuşan Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, “Kastamonu ve Taşköprü’ye ayrı bir önem veren İçişleri Bakanımız Sn. Süleyman Soylu’nun 31 Mart Cuma günü ilçemizi şereflendirecek olmasından memnuniyet duymaktayız. Bu vesile ile değerli Bakanımızın katılımıyla gerçekleşecek olan toplu açılış törenimize tüm halkımızı davet ediyorum” dedi.

Mehmet TUĞCU