Baltacı, Play Off kararını değerlendirdi

CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) 2 ve 3. Lig için aldığı Play-Off kararını değerlendirdi.

  • 597
Baltacı, Play Off kararını değerlendirdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

GMG Kastamonuspor’a Play-Off mücadelelerinde başarılar dileyen Milletvekili Baltacı; “20-28 Temmuz tarihleri arasında Antalya’da oynanacak olan Play-Off karşılaşmalarında GMG Kastamonuspor’un başarılı olacağına ve bir üst lige yükseleceğine olan inancım tamdır. Dün olduğu gibi bugün ve yarında takımımızın yanında yer alacağımızın, gerek Meclis’te, gerek tribünde, gerekse meydanlarda her zaman şehrimizin bu önemli markasını destekleyeceğimizin bilinmesini isterim” dedi.

‘En iyi 2’nci’ gibi formüllerin gündeme geldiği günlerde TBMM’de yaptığı konuşmayı hatırlatan Hasan Baltacı; “Kastamonuspor’umuzun hak aradığı günlerde Meclis kürsüsünden ‘Eğer ki; liglerinde ve gruplarında ilk sırada yer alan takımların bir üst lige terfi hakları muhafaza edilecekse, lig ve gruplarında 2’nci, 3’üncü, 4’üncü ve 5’nci olan kulüplerinde Play-Off oynama hakkı mutlaka korunmalıdır. Kastamonu olarak aksi bir kararı kabul etmeyeceğimizin, GMG Kastamonuspor’un hakkının gasp edilmesine göz yummayacağımızın bilinmesini istiyorum’ diyerek Play-Off oynanması yönünde duruş sergilemiştim. Çünkü başta şehrimizin takımı olan GMG Kastamonuspor olmak üzere, takımların 1 yıl boyunca verdiği emeklerin zayi olmaması gerekiyordu. Bugün gelinen noktada TFF’nin yanlıştan döndüğünü ve Play-Off kararı aldığını görüyoruz. Play-Off’un Kastamonu’ya ve GMG Kastamonuspor’a hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.