Başbakan Davutoğlu, Kastamonu'ya Geliyor

AK Parti Kastamonu İl Başkanı Av. Metin Çelik, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun İl Başkanlığı kongresine katılacağını belirtti.

  • 971
Başbakan Davutoğlu, Kastamonu'ya Geliyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et


Çelik, AK Parti İl Başkanlığı kongresi için çalışmaların sürdüğünü ifade ederek, bu kapsamda il merkezindeki 19 mahalle muhtarını ziyaret etti. Mahalle muhtarlarını 4 Şubat 2015 Çarşamba günü Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda yapılacak olan ve AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun katılımıyla gerçekleşecek olan 5. Olağan İl Kongresine katılmaya davet etti.

Kongre öncesi hazırlıkların devam ettiğini belirten Çelik, kongreye katılımın ve coşkunun büyük olması için çalışmaların sürdüğünü ve partilerine yakışacak bir kongre olacağını söyledi. AK Parti’nin tüm organizasyonlarının düğün ve şenlik havasında geçtiğini aktaran Çelik, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’na görkemli bir karşılama programı hazırladıklarını kaydetti.

“İLÇE KONGRELERİMİZ BİTTİ”
İlçe kongrelerinin tamamlandığını ifade eden Metin Çelik, “Çok şükür ilçe kongrelerimizi birlik, beraberliğimize, ortak akıl kültürümüze uygun bir şekilde atlattık. Şimdi sırada İl Kongremiz var. Bu kongremizin de partimize yakışır biçimde güzellikler içinde geçeceğine inanıyorum. Kongremize Sayın Başbakanımız da teşrif edecekler. Kastamonu’ya yakışır bir il kongresi geçireceğimize inanıyorum” dedi.

4 Şubat’ta ilçe kongrelerinin ardından partilerini 2015 seçimlerine hazırlayacak olan kadroların belirleneceğine dikkat çeken Çelik, şöyle devam etti: “İnanıyorum ki kongremiz sonucunda il başkanlığı ve yönetimi için de partimizi ve ülkemizi büyük hedeflerine taşıyabilecek isimler belirlenecektir. İstişare kültürümüzü en iyi şekilde yansıtan bir kongre daha yaşayacağız. Şu anda bize düşen kongremize en iyi şekilde hazırlanıp, Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun da katılımıyla Kastamonu’ya yakışır bir il kongresi düzenlemektir. Bunun için gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz ve çalışmaya da devam etmeliyiz."

Metin Çelik’e ziyaretlerinde, İl Başkan Yardımcısı aynı zamanda Siyasi ve Hukuki İşleri Başkanı Feridun Küllüoğlu, İl Başkan Yardımcısı ve Halkla İlişkiler Başkanı Hakkı Ahmetoğlu ile İl Yönetim Kurulu Üyesi Ali Rıza Mütevelli eşlik etti.

(İHA)