Başbakandan Çocuklara Bilgisayar

Başbakan Davutoğlu, çocuklara verdiği bilgisayar sözünü yerine getirdi

  • 683
Başbakandan Çocuklara Bilgisayar
TAKİP ET Google News ile Takip Et


Kastamonu ziyaretinde 2 ilkokul öğrencisine bilgisayar sözü veren Başbakan Ahmet Davutoğlu, sözünü yerine getirdi. Bilgisayarlar, Kastamonu Valiliği tarafından öğrencilere teslim edildi. 
4 Şubat’ta bir dizi ziyarette bulunmak ve AK Parti Kastamonu İl Başkanlığı'nın kongresine katılmak üzere Kastamonu’ya gelen Başbakan Ahmet Davutoğlu'ndan 2 ilkokul öğrencisi bilgisayar istemişti. Öğrencilerin talebine olumlu yanıt veren Başbakan Davutoğlu, Atatürk İlkokulu 3’üncü sınıf öğrencileri Sefa Karaçam (9) ve Orhan Sarıbaş’a (10) istedikleri bilgisayarları gönderdi.
Kastamonu Valiliği'ne davet edilen öğrenciler, burada valilik makamında Vali Şehmus Günaydın’dan bilgisayarlarını teslim aldı. Öğrencilere bilgisayarlarını teslim eden Vali Günaydın, öğrencilerden bilgisayarlarını ders çalışmak için kullanmalarını isteyerek, oyun oynamanın zararlarını anlattı.
Vali Günaydın, “Çocuklarımızın, Başbakanımızdan bilgisayar talepleri olmuştu. Biz de bilgisayar taleplerini çocuklarımıza takdim ettik. Çocuklarımıza da bol bol ders çalışmaları için bilgisayar verdiğimizi söyledik. Fazla oyuna dalmamalarını ve bilgisayarları ders çalışmak için kullanmaları yönünde tavsiyelerde bulunduk” diye konuştu.
İlkokulu 3’üncü sınıf öğrencileri Sefa Karaçam ve Orhan Sarıbaş ise, kendilerine bilgisayar gönderen Başbakan Ahmet Davutoğlu’na teşekkür ederek, “Başbakanımız, Kastamonu’ya geldiğinde ondan bilgisayar istemiştik. Sayın Valimiz de bize bu bilgisayarları verdi. Hediye için teşekkür ediyoruz ve Başbakanımıza selamlarımızı gönderiyoruz. Aldığımız bilgisayarlarla ders çalışacağız” şeklinde konuştular.
Bilgisayarlarını alan çocukların mutlulukları yüzlerinden okunurken, Kastamonu Valiliği önünde velileriyle birlikte hatıra fotoğrafı da çektirmeyi ihmal etmediler.

VEDAT YUNUS İKİZOĞLU (İHA)