Başbuğ Türkeş için 100 bin Fatiha projesi

Kastamonu Ülkü Ocakları dua ordusu projesi başlattı.

  • 2309
Başbuğ Türkeş için 100 bin Fatiha projesi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Proje kapsamında Milliyetçi Hareket Partisi’nin merhum lideri, Ülkücü camianın Başbuğu Alparslan Türkeş’in vefatının sene-i devriyesi olan 4 Nisan’a kadar 100 bin Fatiha okunması sağlanacak.

“Bir zafere, iki ordu iştirâk eder. Bir, serhat ordusu yani cephede harp eden ordu. İkincisi de dua ordusudur” sözünden aldığı ilham ile Kastamonu Ülkü Ocakları olarak dua ordusu kampanyasını başlattıklarını duyuran Kastamonu Ülkü Ocakları Başkanı Haluk Yakar yaptığı açıklamada; “Aziz Şehitlerimiz başta olmak üzere; Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve 4 Nisan 1997 senesinde ebediyete irtihal eden Başbuğumuz Alparslan Türkeş gibi yol başçılarımız ve aramızdan ayrılan merhum büyüklerimiz için başlattığımız dua zincirinin ilk halkasını Başbuğumuz’un Ruhu Şeriflerine hediye edeceğiz. Okuyacağınız Fatiha, Yasin-i Şerif veya Hatmi Şerif’leri Rabb’im kabul buyursun. Tüm şehitlerimizin kabirleri nur mekânları cennet olsun. Haydi Kastamonu; Eller Semaya Gönüller Duaya!” dedi.

Dua zincirine katılmak isteyenler ise http://duaordusu.com internet sitesine girerek sitedeki dua gönder sekmesindeki formu doldurabilirler. Zincire katılanlar bu sekmeden okudukları Fatiha, Yasin-i Şerif veya Hatmi Şerif’leri bildirecekler.