Başkan Arslan, esnaf ve vatandaşları ziyaret etti

Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, Cumhuriyet Parkı'nda vatandaşlarla bir araya gelerek çarşı esnafını ziyaret etti.

  • 515
Başkan Arslan, esnaf ve vatandaşları ziyaret etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Vatandaşların ve esnafların istek ve taleplerini dinleyen Başkan Arslan, belediye çalışmaları hakkında da vatandaşlara bilgi verdi.

Taşköprü’de yılsonuna kadar doğalgazın yakılmaya başlanacağını belirten Arslan, Hasanlı Göleti İçme Suyu Projesi’nin hızla devam ettiğini ve 2018 yılında Taşköprü’nün doğal kaynaklı içme suyuna kavuşacağını, Organize Sanayi Bölgesi’nde yer tahsisine kısa sürede başlanacağını ve Yeni Şehirlerarası Otobüs Terminali inşaatının da 2018 yılında tamamlanacağını ayrıca 50 yataklı Yeni Devlet Hastanesi’nin de tamamlandığını ve önümüzdeki günlerde taşınma işleminin tamamlanacağını kaydetti.

Taşköprülü vatandaşlarda ilçede yürütülen çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek doğalgaz, OSB ve içme suyu gibi projelerin ilçenin tarihinde eşine ender rastlanan projeler olduğunu belirterek Başkan Arslan’a hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiler.

Mehmet TUĞCU