Başkan Arslan'dan elektrikli mobilet

Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, cam kemik hastası olan Serhat Çelik'e elektrikli mobilet hediye etti.

  • 617
Başkan Arslan'dan elektrikli mobilet
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Taşköprü’de ikamet eden cam kemik hastası 1,15 metre boyundaki Ayten Çelik (63) ve 1,50 metre boyundaki Hüseyin Çelik (59)’in 1,30 metre boyundaki cam kemik hastası çocukları Serhat Çelik, geçtiğimiz günlerde Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan’ı makamında ziyaret etti. Başkan Arslan, ilçe genelinde her zaman engelli vatandaşların yanında olduklarını belirterek, kendisi için de elinden geleni yapmaya hazır olduğunu kaydetti.

Çocukken geçirdiği 9 ameliyatın ardından belden aşağısına konulan platinlerle ve koltuk değnekleriyle hayata tutunmaya çalışan Serhat Çelik ise, Belediye Başkanı Arslan’a elektrikli mobiletinin olması halinde arkadaşları gibi rahat gezebileceğini ifade etti. Bunun üzerine hemen bir firmayı arayan Başkan Arslan, Çelik’e uygun 3 tekerlekli elektrikli mobilet siparişi verdi. Siparişinin kısa sürede teslim edilmesi üzerine Başkan Arslan, Serhat Çelik’e belediye binası önünde elektrikli mobileti hediye etti. Yetkililer ise, Çelik’e mobiletin kullanımıyla ilgili bilgi verdi.

Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, “Bir gencimizi sevindirmek kadar güzel bir şey yok. Elimizden geldiği kadar engelli vatandaşlarımızla birlikte tüm hemşerilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Serhat arkadaşımıza da mobiletini iyi günlerde kullanmasını diliyorum” dedi. Serhat Çelik de, çocukluğundan buyana arkadaşlarıyla istediği gibi gezip eğlenemediğini fakat Belediye Başkanı Hüseyin Arslan’ın kendisini kırmayarak böyle bir hediye etmesinden dolayı artık rahatlıkla istediği her yere gidebileceğini ve eğlenebileceğini kaydetti.

Çelik, ilçede oldukça güzel ve başarılı hizmetler de bulunan Arslan’a kendisini de unutmadığı için ayrıca teşekkür etti.