Başkan Babaş, Kadınlar Gününü kutladı

Kastamonu Belediyesi'nde görev yapan bayan personeller, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesi ile Belediye Başkanı Tahsin Babaş'ı ziyaret ettiler.

  • 1011
Başkan Babaş, Kadınlar Gününü kutladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebeti ile belediyede çalışan bayan personelleri makamında ağırladı. Bayan personellerinin nezdinde tüm personellerinin çalışmalarından memnun olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Tahsin Babaş, “Kastamonu halkı adına Kastamonu Belediye Başkanı olarak sizlerle gurur duyuyorum. Sadece 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde değil, biz her zaman kadınlarımızı başımızın üzerinde tutuyoruz. Bunu her vesile ile de dile getiriyorum. Bir kere de sizlerin huzurunda bu söylemimi yinelemek istiyorum. Tabi bizler Şerife Bacılarla, Halime Çavuşlar, Nene Hatunlarla övünüyoruz. Onların izinden gidiyoruz. Yeri geldiğinde de bizim kadınımız birer Şerife Bacı ve Nene Hatun’dan daha da fazla olurlar diye düşünüyorum. Çünkü bizler vatanına, milletine, toprağına ve bayrağına bağlı insanlarız. Bu hiçbir zaman değişmedi, değişmeyecektir de” dedi.

Başkan Babaş, “Kadınlarımızı artık her iş kolunda görüyoruz. Eskiden bayanlarımız çok çalışmıyorlardı veya çalıştırılmıyorlardı. Ama şuanda böyle bir durum söz konusu değil. Bunun en büyük örneği de sizlersiniz. Hem Kastamonu Belediyesi olarak hem de Kastamonulu olarak ifade ediyorum ki hanımlarımızın il ekonomisine olan katkılarının görülmesi açısından da birer örneksiniz. Ben hepinize çalışmalarınızdan ötürü teşekkür ediyorum. Önümüzdeki dönemlerde biz Büyükşehir olacağız. Böyle bir durumun gerçekleşmesi halinde sizlerin de yükü daha fazla artacak. Şunu da söyleyeyim Türkiye’nin sayılı belediyeleri arasındayız. Bununla da gurur duyuyoruz. Bizim belediyemiz performansı çok yüksek kurumsal bir yapıya sahip. Gittikçe de daha kurumsal yönde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bunda sizin katkınız da çok fazla. Çalışma hayatında bayanların olduğu yerde daha bir ağırlık, daha bir hassasiyet olduğunu gözlemliyoruz” diye konuştu.

Belediye Başkanı Tahsin Babaş’a kendilerini kabul ettiği için teşekkür eden bayan personeller ise, “Her zaman bizlere değer verip yanımızda olduğunuzu hissettiriyorsunuz. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için hazırlattığınız etkinlik ve hediyeleriniz için ayrıca teşekkür ederiz” dediler.

Ziyaretin ardından Belediye Başkanı Tahsin Babaş, bayanlara çiçek verdi.