Başkan Babaş'tan işadamlarına çağrı!

Belediye Başkanı Tahsin Babaş hafta sonu gerçekleştirilen Kastamonu Kalkınma Vakfı Olağan Genel Kurul'da Kastamonuspor 1966 için iş adamlarına çağrıda bulundu. 

  • 1918
Başkan Babaş'tan işadamlarına çağrı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Göreve geldiği ilk günden itibaren Kastamonuspor’u bir memleket meselesi olarak gördüklerini kaydeden Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Kastamonuspor’u hangi noktadan hangi noktalara taşıdıklarının herkes tarafından görüldüğünü söyledi.

Belediye Başkanı dönemde Kastamonuspor’un 2. Amatör Küme’de olduğunu ve hızlı bir çalışma ile Kastamonuspor’un güçlenmesi için ellerinden gelen her türlü desteği verdiklerini kaydeden Başkan Babaş, ortaya çıkarılan birliktelik sonucunda yakalanan başarıya herkesin sahip çıkması gerektiğini vurguladı.

Babaş: “Göreve geldiğim günden Kastamonu’nun tanıtımında en önemli şeylerden biri olan sporun güçlenmesi gerekiyordu. Bizde Kastamonuspor 1966’yı arka arkaya şampiyon yaparak şuan 1. Lig’i zorlar haline getirdik. Keza Belediyespor’da Kadınlar Hentbol da inşallah bu sene şampiyon olacak. Bunu neden belirtiyorum derseniz sizlerden tüm Kastamonululardan maddi değil manevi destek vermenizi istiyorum”dedi.

Kastamonuspor’un Play-Off’a kalarak bir üst lige adını yazdıracağından emin olduğunu kaydeden Başkan Babaş, “İnşallah Play-Off’tan 1. Lig’e çıkarak sporla Kastamonu’nun ne olduğunu, nasıl olduğunu, tüm dünyaya gösteririz. 1. Lig’e çıktığımız zaman ne olacak derseniz, Kastamonuspor 1966 kendi kendini çevirebilen bir kulüp olacak. Her maçı naklen canlı yayınla yayınlanacak. Buda ilimizi her hafta ulusal medya aracılığıyla tanıtmak olacak” İfadelerini kullandı.

Kazım BOLAT