Başkan Musaoğlu, iktidar milletvekilini eleştirdi

DEVA Partisi Kastamonu Merkez İlçe Başkanı Vedat Musaoğlu, basın açıklamasında bulunarak iktidar milletvekilini eleştirdi.

  • 2824
Başkan Musaoğlu, iktidar milletvekilini eleştirdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

DEVA Partisi İlçe Başkanı Vedat Musaoğlu; "Tarihte eyalet başkentliği yapmış, ülkemizin güzide şehirlerinden Kastamonu’muzun suni gündem ve kısır tartışmalarla ilimizin daha da geriye gittiğini görmüyorlar mı? İktidarın bir milletvekili çıkmış Kastamonu’nun yapılacak hiçbir işi kalmamışçasına suni gündem oluşturmak için açıklama yapıyor ‘yalan bir, yalan iki, yalan üç, bilmem kim kime demiş te yalanmış’.

Bu tür haberlerle gündemi meşgul etmeyin. İlimizin derdi, ülkemizin derdi bu değil; İnsanlar geçim derdine düşmüş açlık sınırında yaşıyor. Derdimiz bunlar. Sayın vekil beş litre sıvı yağ kaç lira sizin haberiniz var mı? Ülkemizde insanlar ucuz ekmek kuyruğunda sen neyle uğraşıyorsun?

Yüzyıllarca bölgenin en önemli illerinden birisi olan Kastamonu her geçen gün kan kaybetmekte, işsizlik ve yoksullukla mücadele etmektedir.

İlimizi temsil eden iktidar milletvekilleri ilimizin sorunlarından bir haber, halktan uzak, gerçek gündemden uzak, suni gündemler oluşturarak başarısızlıklarını kapatma peşinde.

İlimize hiçbir faydası olmayan gündemler oluşturarak gündem yaratma peşinde olanlar Kastamonu basınına çıkıp birilerini yalancılıkla itham ederek bu halkı uyutacaklarını zannediyorlar. Fakat birilerine çamur atmadan önce kendi partilerine baksalar daha iyi olur. Kendi partilerinin, genel başkanlarının yalanlarını yazmaya kalksak bilmem kaç kitap yazılır haberleri yok.

Sayın vekil yalancılıkla itam ettiğin Sayın Ali Babacan’ı düne kadar alkışlamaktan ellerin patlıyordu partiden ayrılınca mı yalancı oldu? Ama hep aynı mantık ya bendensin ya da hain yazık.

Uydurma gündemlerle uğraşana kadar ülkenin gerçek gündemini ele alsaydın sana oy veren vatandaşları kaderiyle baş başa bırakmasaydın da halkının yanında olsaydın iyi olmaz mıydı?

Keşke suni gündemler üreteceğim diye uğraşmak yerine, tableti olmayan öğrencilere nereden tablet bulurum da eğitimleri yarım kalmaz diye düşünseydin.

Keşke memleketinin Taşköprü’nün Kayadibi, Sarpun, İmamoğlu Kayapınar köylerine bir defa da olsa gidip vatandaşının derdini dinleseydin.

Sokağa çıkıp kapanan iş yerlerinde çalışanların dertlerini dinleseydin, esnafımıza destek arasaydın zor günler geçiren esnafın yanında olsaydın daha faydalı olmaz mıydı sayın vekil?

Milleti yalancılıkla suçlayana kadar Doğu Türkistan da 3 bin 500 camii yıkılırken basının karşısına çıkıp yapılan zulümleri dünyaya haykırsaydın.

Sayın milletvekili keşke bunlarla uğraşana kadar Doğu Türkistan’da tecavüz edilen kadınların acılarını paylaşsaydın, Çin hükümetini kollayan dışişlerine itiraz edebilseydin.

Ucuz kahramanlığı bırak ve zalim Çin devletini protesto et zalimliklerini haykır da biz de seni alkışlayalım bırak mahalle dedikodularını.

Kastamonu yalnız bırakıldı. Kastamonu sahipsiz. Halk kaderine terk edilmiş.

Artık milletimizin gözünün açılma vakti geldi."