Başkan Namlı, Canlı Hayvan Pazarını ziyaret etti

Ak Parti Kastamonu Merkez İlçe Başkanı Ahmet Namlı, Canlı Hayvan Pazarını ziyaret ederek, besicilerin istek ve taleplerini dinledi.

  • 820
Başkan Namlı, Canlı Hayvan Pazarını ziyaret etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Canlı Hayvan Pazarında tesisleri gezen AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Namlı, Kurban Bayramı için pazara gelen besicilerle de bir araya gelerek istek ve taleplerini dinledi.

Canlı Hayvan Pazarı’nın Kastamonu Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği tarafından yapılarak hizmete açıldığını ve Türkiye’nin en büyük hayvan pazarları arasında yer aldığını söyleyen AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Namlı, “Canlı Hayvan Pazarı, Kastamonu Damızlık Sığır Yetiştiriciler Birliği tarafından yapıldı. Tosya yolu üzerinde 65 dönümlük alanda yapılan Canlı Hayvan Pazarı, otopark alanı ile Türkiye’nin en büyük ve en modern büyükbaş hayvan pazarı oluyor. Canlı Hayvan Pazarı için şimdiye kadar yaklaşık 5 milyon lira para harcandı” dedi.

Kastamonu’nun Türkiye’de en büyük hayvan üreticiliğinin yapıldığı bölge olduğunu söyleyen Namlı, bu yüzden Kastamonu’ya da büyük bir pazaryeri ihtiyacının olduğunu ve bu modern Canlı Hayvan Pazarı ile bu ihtiyacında karşılandığını kaydetti.

Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Kurban Bayramı öncesinde besicilerin ve kurbanlık almaya gelen vatandaşların istek ve taleplerini dinlemek için Hayvan Pazarını ziyaret ettiklerini söyleyen Namlı, “Kurban Bayramı öncesi Hayvan Pazarımızı gezdik. Hem satıcı üreticilerimiz hem de alıcı vatandaşlarımız memnun. Pazar, Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri ve bayramda açık olacak inşallah. Hayvan pazarımızın da asfaltı yapılmış tertemiz gördük. Vesile olandan Allah razı olsun. Bazı ufak tefek eksiklikler var, bunların çözümü içinde gerekli kişilerle ve yöneticilerle görüşeceğiz. Şimdiden herkesin Kurban Bayramını kutlar, hayırlara vesile olmasını temenni ederim” diye konuştu.

Ziyarette Başkan Namlı’ya AK Parti Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyeleri de eşlik etti.

Vedat Yunus İKİZOĞLU