Başkan Nejdet Demir'e Yılın Yönetici Ödülü

Kayseri'de yayın hayatını sürdüren Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi'nin düzenlediği 2015 yılının yerel yöneticileri adlı anket çalışmasında ödül almaya hak kazanan Cide Belediye Başkanı Necdet Demir, ödülünü aldı.

  • 846
Başkan Nejdet Demir'e Yılın Yönetici Ödülü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi’nin 2015 yılında altıncısını düzenlediği ‘Yılın yerel yöneticileri belirleniyor’ anket çalışmasında, ‘ledli aydınlatma projesi’ ile ‘yönetim ve tasarruf’ kategorisinde yılın yerel yöneticisi seçilen Cide Belediye Başkanı Nejdet Demir ödülünü aldı.

Kayseri Hacılar Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen ödül töreninde ödülünü, Yerel Yönetimler Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Oğuz’un elinden alan Cide Belediye Başkanı Nejdet Demir, “Böyle bir ödüle layık görülmekten dolayı çok mutluyum. Batı Karadeniz’in en güzel ilçesi, tarihi kültürel ve doğal güzellikleriyle dolu memleketimiz adına yaptığımız hizmetlerin görülerek böyle bir ödülle taçlandırılması bizim için çok önemli ve değerlidir. Belediye Başkanı olarak bu ödülü almak bizi onurlandırdı. Bu ödülü güzel ilçemiz Cide’miz ve halkımız adına alıyorum. Emeği geçen tüm hemşerilerime ve çalışma arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah Cide bundan sonraki yıllarda da yıldızı hep parlayan sürekli göz önünde olan nadide, marka ilçelerimizin başında gelecektir. Memleketimize hizmetten asla yılmayıp ilçemizin gelişmesi ve kalkınması için elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Başkan Nejdet Demir, “Cide’de göreve başlarken her köşesiyle huzur dolu bir kentin tesisi yolunda kararlı adımlarla yola çıkmıştık. İlçemizde hayat standartlarını sosyal yaşamın her alanında daha da yükseğe taşımak en büyük gayemiz oldu. Bu amaçla Cide’de bir yandan altyapının modernizasyonuna çalışırken bir yandan da yeni projeler ve tesislerle ilçemizdeki değişimi görünür kıldık. Kentsel yapısı, sosyal-kültürel dokusu ve yeşil doğasıyla ilçemiz Cide, ülkemizin turizm potansiyeli yüksek ve rağbet gören bölgelerinden biri olarak büyük bir hızla gelişiyor. Bu gelişim ve değişime ayak uydurmak, halkımızın taleplerini en verimli yollardan karşılamak amacıyla proje ve hizmetlerimiz de aynı hızda artıyor. Daha modern ve huzur dolu bir hayatın yeni yollarını aramak en büyük gayemiz oldu. Bu amaçla sürdürdüğümüz çalışmalarımızın takdir edilmesi bundan sonrası için bizleri daha da isteklendirecektir. Ben bir kez daha Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi başta olmak üzere bize destek veren ve bu ödüle layık gören herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

MUHAMMED KÖMEÇOĞLU (İHA)