Başkan Şahin İddialı Konuştu

Kastamonu'nun Tosya İlçesi Belediye Başkanı Kazım Şahin, "Tosya'ya Hizmet etmediğim gün öldüğüm gündür" diyerek yapılan hizmetleri basın mensupları ile paylaştı.

  • 553
Başkan Şahin İddialı Konuştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

TOSYA BELEDİYE BAŞKANI KAZIM ŞAHİN:"HİZMET ETMEDİĞİN GÜN BİLİN Kİ ÖLMÜŞÜMDÜR’’

Başkan Kazım Şahin, makamında düzenlediği basın toplantısında, Belediye başkanlığına seçildiği 2009 seçimlerinden bu güne kadar gerçekleştirilen hizmetleri ve çalışmaları değerlendirdi. Basın toplantısına ilçenin gözbebeği olarak değerlendirdiği Tosya Organize Sanayi anlatarak başlayan başkan Tosya Organize Sanayi’nin Türkiye’nin en hızlı bir şekilde hizmete açılan bir organize sanayi olma özelliği taşıdığını söyledi.

Tosya YİBO'nun güçlendirilmesi için tüm donanımlarının elden geçirilerek yeniden eğitim ve öğretime hazır hale geldiğini ifade ederek en kısan zamanda bu okulun Tosya Fen Lisesi olarak eğitime başlayacağını söyledi.

Başkan Şahin, yapılan çalışmalar hakkında şunları söyledi;

"Tosya'mızın yıllardır kanayan yarası olan Atık su Arıtma Tesisi tamamlanarak hizmete alınmıştır. Tosya D-100 karayolunda yapım çalışması devam eden kavşağının 2015 yılı içinde 1. etap yapım ihalesi yapılmış olup dere tahkimatları köprüler geçişler ve elektrik dağıtım hatları yenilenerek 2. etap tamamlanma ihalesine hazır hale getirilmiştir. Tosya Meslek Yüksek Okulu'nun eğitimi devam eden ilk binası Tosyalı hayırseverler tarafından yapılmış olup bugün itibarı ile yaklaşık 1.500 öğrenci eğitim görmektedir. Yaklaşık 3 bin 500 öğrenci 17 bölümle sağlık ağırlıklı bir ek bina inşaatı hızla devam etmektedir."

Belediye başkanı Kazım Şahin ilçede yapımı tamamlanan olan ve devam eden diğer çalışmalar hakkında detaylı bilgilendirmede bulunduktan sonra "Tosya’ya Hizmet vermediği gün bilin ki ben ölmüşümdür’’ diyerek sözlerini tamamladı.

SEDAT AĞACIKOĞLU (İHA)