Başkan Taş, Çalışmalar Hakkında Bilgi Verdi

Daday Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş son günlerde ilçe merkezinde yapımına devam edilen çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

  • 518
Başkan Taş, Çalışmalar Hakkında Bilgi Verdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu'nun Daday İlçesinde Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş son günlerde ilçe merkezinde yapımına devam edilen çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. Çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini bildiren Başkan Taş, vatandaşların biraz daha duyarlı olmaları çağrısında bulundu. Çalışmalar devam ederken ilçe de su kesintileri, çamur gibi sıkıntıların yaşandığını bu sıkıntılarında vatandaşları olumsuz yönde etkilediğini bildiklerini söyleyen Başkan Taş bu çalışmalar bittiğinde tüm sıkıntıların yerini gülen yüzlerin ve mutlu geleceklerin alacağını söyledi.

Daday'da son yıllarda güzel gelişmelerin olduğunu da bildiren Başkan Taş, özellikle Daday'ın uzun yıllar hasret ve özlemini çektiği üniversitenin ilçemize kazandırılması, ardından ise sel ve su baskınlarına karşı Daday Çayı Islah Projesi çalışmalarının başlaması ile başlayan hizmet hareketi diğer çalışmalarla devam ediyor, edecek dedi. Başkan Taş açıklamasına şöyle devam etti:

"Hiç bir Belediye Başkanı şehrin alt yapısı ile ilgilenmez. Hep üst yapısını yapar, boyar ve halkın hizmetine sunar. Ama biz çalışmalarımıza alt yapı ile başladık. Uzun yıllar hiç ellenmeyen ve işlevini yitiren alt yapımız çalışmalar bittiğinde daha modern olacak ve uzun yıllar ilçemiz vatandaşlarının hizmetinde olacak. Kelebek ve Bey Mahallelerinde yaz mevsimlerinde ağır bir kanalizasyon kokusu oluyordu. Yaptığımız bu çalışmalar sonucunda bu tür olumsuz durumlar ortadan kalkacak ve halkımız temiz bir nefes alacak. Bazı vatandaşlarımız bana gelip, '' Bu kanalizasyon çalışmasının yapılması şartımıydı?'' diye soruyorlar. Evet şarttı. Çünkü ilçemizin alt yapı sorunu vardı ve bu sorunu çözmeden hiç bir projemizi kabul ettiremiyorduk. Çalışmalarımız şuan da devam ediyor. Bu çalışmalar devam ederken halkımız yazın toz, kışın ise çamur içinde yaşamlarını sürdürmek zorunda olduğunu da biliyor, ve bu yüzden bütün Daday halkından anlayış bekliyorum."

SERKAN YILMAZ (İHA)