Başkan Yazan, Muhtar Çölez'i ziyaret etti

Kuzeykent Spor Kulübü Başkanı Abdulkadir Yazan, Kuzeykent Mahallesi Muhtarı Hakan Çölez'i ziyaret etti.

  • 1845
Başkan Yazan, Muhtar Çölez'i ziyaret etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu'nun en büyük mahallesi olan Kuzeykent'in Muhtarı Hakan Çölez'i ziyaret eden Kuzeykent Spor Kulübü Başkanı Abdulkadir Yazan, amacının gençleri spora teşvik etmek olduğunu söyledi.

2013 yılında kurulan Kuzeykent Spor Kulübünün pasif halde olduğunu, başkan seçilmesi ile aktif hale getirmek için çalıştığını belirten Yazan, ilk iş olarak mahalle muhtarı Hakan Çölez'i ziyaret etti.

Yazan; “Mahallemizin gençlerini spora teşvik etmek için çalışacağım. Bu uğurdaki mücadelemden asla vazgeçmeyeceğim. Ayrıca Kuzeykentspor Futbol Okulu kayıtlarımız devam ediyor” dedi.

Kuzeykent Mahallesi Muhtarı olarak her zaman yanlarında olacağını söyleyen Hakan Çölez; “Mahallemizde 2013 yılında kurulan Kuzeykent Spor Kulübü pasif halde idi. Abdulkadir Yazan'ın başkanlığa seçilmesi ile kulüp aktif hale geldi. Başkanın muhtarlığımızı ziyaret etmesi bizleri mutlu ederek heyecanlandırdı. Mahallemizin gençlerini spora teşvik etmek istediğini ve bu uğurda mücadele edeceğini dile getirdi. Bende mahallemizin muhtarı olarak gücüm yettiğince yanlarında olacağım. Başkanımızı çıktığı bu yolda tebrik eder başarılar dilerim. Tüm mahalle sakinlerimizinde ilgi ve desteklerine talibiz” dedi.