Başkent EDAŞ, bakım, onarım ve yatırım çalışmalarını sürdürüyor!

Başkent EDAŞ Kastamonu'da kesintisiz ve sürdürülebilir elektrik hizmeti kapsamında 2017 yılının Eylül ayında bakım, onarım çalışmaları ile yatırımlarına devam etti.

  • 1143
Başkent EDAŞ, bakım, onarım ve yatırım çalışmalarını sürdürüyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Başkent EDAŞ, Kastamonu’da sürdürülebilir ve kesintisiz enerji sağlanabilmesi amacıyla, elektrik şebekelerinin yenilenmesi için bakım, yenileme ve yatırım çalışmalarına devam ediyor.

Daha aydınlık bir Kastamonu için Merkez, Devrekani, Seydiler, Ağlı, Araç, İhsangazi, Çatalzeytin, Bozkurt, İnebolu, Abana, Doğanyurt, Taşköprü, Hanönü, Tosya, Cide, Şenpazar, Azdavay, Pınarbaşı, Daday ve Küre ilçelerinde 510 aydınlatma armatürünün bakım ve onarımını gerçekleştiren Başkent EDAŞ ekipleri yine adı geçen ilçelerde 75 kilometrelik hattın bakımını yaptı. Ayrıca kentte 126 elektrik panosu 59 trafo ve 5 dağıtım merkezinin de bakımı yapıldı.
Başkent Edaş, Eylül 2017’de yeni yatırımlara da hız verdi. Kastamonu’da 9 kilometrelik yeni kablo döşeyen Başkent Edaş ekipleri, kentte 425 yeni aydınlatma armatürünün montajı da tamamlandı. Ayrıca yeni 34 elektrik panosu ve 18 trafo montajı da tamamlandı.

Başkent EDAŞ’ın Kastamonu’daki bakım ve yatırım çalışmaları devam edecek.