Başkent'te Kastamonu Günleri'ne Yoğun İlgi

Şehrimizin doğru tanıtımı ve Kastamonulu esnafa soluk aldırmak amacıyla Kastamonu Belediyesi'nin bu yıl organizasyonunu üstlendiği, 12'nci Başkent'te Kastamonu Günleri'ne ilgi her geçen gün artıyor.  

  • 718
Başkent'te Kastamonu Günleri'ne Yoğun İlgi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen organizasyona Ankaralılar ve Ankara’da yaşayan Kastamonulular yoğun ilgi gösteriyor. Etli ekmeğinden siyez bulguruna, Tosya pirincinden Kastamonu’nun meşhur çekme helvasına, köy ekmeğinden Taşköprü sarımsağına varıncaya dek birçok yöresel ürünlerin yer aldığı tanıtım günleri esnafın ekonomik olarakta yüzünü güldürüyor. 

KASTAMONU BELEDİYE STANDINA YOĞUN İLGİ VE TEŞEKKÜR
Başkent’te Kastamonu Günlerine katılım gösteren ziyaretçilerin önemli durak noktalarından bir tanesi de Kastamonu Belediyesi’nin standı oluyor. Standa gelerek bu yıl gerçekleştirilen organizasyondan son derece memnun olduklarını dile getiren vatandaşlar, bizzat Kastamonu esnafıyla karşılaşmanın ve yüzde yüz yerli ürünleri bulabilmekten ötürü mutluluk duyduklarını dilegetirdiler. Ziyaretçiler bu yılki organizasyonu üstlenen Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş’a teşekkürlerini ilettiler.