'Bayram sürecini sıkıntısız tamamladık'

Kastamonu Belediye Başkan Vekili Mehmet Yurt 'Bayram sürecini sıkıntısız tamamladık' dedi.

  • 1917
'Bayram sürecini sıkıntısız tamamladık'

Kastamonu Belediyesi ekipleri Kurban Bayramı süresince çalışmalarını aralıksız sürdürdü.

Bayramın birinci günü Nasrullah Camii’nde bayram namazını Vali Avni Çakır ile birlikte eda eden Belediye Başkan Vekili Mehmet Yurt, huzurevini, 112 merkezini, polis ve jandarma noktalarını ziyaret etti.

Bayram programlarının ardından yapılan çalışmalarda da incelemelerde bulunan Başkan Vekili Yurt, bayram süreciyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Yurt; “Bayram sürecini sıkıntısız tamamlamak için Belediye Başkanımız Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu’nun talimatları doğrultusunda ekiplerimiz çalışmalarına aralıksız devam etti. Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için çalıştık, çalışıyoruz. İl dışından çok sayıda misafirimiz bayram sürecinde Kastamonu’ya geldi. Yaşanan artış ile birlikte aksaklıkların olmaması adına ekiplerimiz hummalı bir çalışma sergiledi. Tüm hemşehrilerimin geçmiş Kurban Bayramı’nı kutluyorum. Rabbim daha sağlıklı günlerde, salgından kurtulmuş olarak bizlere bayram yaşamayı nasip etsin inşallah.” dedi.

Belediye Başkan Vekili Mehmet Yurt ayrıca Kurban Bayramı’nda paylarını Sosyal Market’e bağışlayanlara da teşekkür ederek “Bayramlar paylaştıkça güzelleşir. Hayırseverlerimize teşekkür ediyorum. Kurban payları hızla ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı. Önemli bir çalışma yapıldı. Rabbim yapılan duaları ve bağışları kabul etsin” ifadelerini kullandı.