BBP, İl Genel Meclisi Üye Adaylarını açıkladı

Büyük Birlik Partisi (BBP), Kastamonu İl Genel Meclisi Üye Adaylarını açıkladı.

  • 867
BBP, İl Genel Meclisi Üye Adaylarını açıkladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu İl Genel Meclisi Üyeliğine aday gösterilen Büyük Birlik Partisi adayları yaptıkları açıklamada; “İl Özel İdaresinin karar organı olan İl Genel Meclisi üyeliğine seçilmek üzere Büyük Birlik Partisinden aday olduk. Eğitim, sağlık, kültür, turizm, spor, çevre, tarım ve kırsal alt yapı alanlarında; ‘Özümüz Millet, İşimiz Hizmet’ anlayışıyla duyarlı, öngörülü, gerçekçi, kalite odaklı faaliyetlerinin gerçekleşmesi için oylarınıza talibiz.

Büyük Birlik Partisi İl Genel Meclisi Adayları olarak bizler:
*Dağınık ve imarsız yerleşime son verilmesine,
*Eğitim ve sağlıkta kalitenin yükseltilmesine,
*Kanalizasyon, evsel ve çevresel atıklara çözüm üretilmesine,
*İlçeler ve merkez arası hizmet düzeyi farkının azaltılmasına,
*Hayvansal üretiminin desteklenmesine,
*Çevre bilincinin yükseltilmesine,
*İÖİ gelir kaynaklarının artırılmasına,
*Zengin kültür ve turizm değerlerimizden en üst derecede faydalanılmasına,
*Etkin ve verimli bütçe yapılmasına,
*Yeraltı zenginliklerimizin en iyi şekilde kullanılmasına,
*Sivil Toplum Örgütlerinin katılımının temin edilmesine,
*Engellilere yönelik eğitim kurumlarının varlığının arttırılmasına,
*AB destekli fonlardan yapılacak projelerle azami derecede yararlanılmasına,
*Yaşlı ve bakıma muhtaçlarımıza kaliteli yaşam şartları sunulmasına,
*Ev hanımlarımızın sosyal hayata ve üretim faaliyetlerinde yer almasına,
*Gençlerimizin toplumun dinamik önderleri olmasının önünün açılmasına Kastamonumuzun vizyonun yükselmesine, Kastamonu halkımızın yaşam kalitesinin iyileşmesine, iş ve aş imkanının artmasına katkı sağlayacağız.

Türk Dünyası Kültür Başşehri Kastamonumuza en üst düzeyde faydalı olacağımıza ve hizmet edeceğimize hem inanıyor ve de sizlere söz veriyoruz” dediler.

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerin sonuçları itibariyle ülkemiz ve milletimiz açısından önemli neticeler doğuracak bir seçim olduğunu belirten Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Yelis; “Büyük Birlik Partisi, ülkemizin karşı karşıya kaldığı her kritik durumlarda ve önemli dönemeçlerde hep sağduyunun sesi olmuş, yapıcı ve sorumlu bir siyaset anlayışıyla milletimizin yanında durmuş ve ülkemizin önünü açmıştır. 26 yıllık tecrübesiyle bu seçim de de aynı anlayış ve siyaset tarzıyla hareket etmektedir. 16 Nisan 2017 tarihinde yapılan referandum ve 24 Haziran 2018 da gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği genel seçimlerinde, önemli bir bileşeni olarak içerisin de yer aldığımız Cumhur İttifakının ‘devletin bekası, ülkenin bütünlüğü, milletin istiklali ve istikbalini önceleyen’ ruhuna bağlılığımız noktasındaki duruşumuzun bir sonucu olarak da bir takım kararlar aldık.

Alınan kararlar neticesinde de partimiz, 30 büyükşehir de; Büyükşehir Belediye Başkan Adayları çıkarılmamasına ve Cumhur İttifakının adaylarının desteklenmesine, 30 büyükşehirdeki tüm ilçelerde ise Belediye Meclis Üyesi çıkarılmasına karar vermiştir.

Büyükşehir dışındaki  illerimizde; Ülkemizin Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde yer alan, Ağrı, Batman, Bingöl, Hakkari, Iğdır, Kars, Muş, Siirt, Şırnak ve Tunceli illerimizde İl Belediye Başkan Adayı çıkarılmamasına;

Terör Örgütünün uzantısı olan HDP adaylarının kazanma ihtimaline karşı olarak; Büyük Birlik Partisi adaylarının kazanma ihtimalinin düşük olduğu ilçe ve beldelerde HDP karşısındaki parti adaylarının desteklenmesine ve belediye başkan adayları çıkarılmamasına,

Büyükşehir olmayan illerimizin bütün ilçelerinde eksiksiz olarak İl Genel Meclisi Adaylarının çıkarılmasına karar verdik.

Kastamonu ilimizde ise sadece il genel meclisi üyelerimizle yarışa dahil olacağız. Hem merkezde, hem de tüm Kastamonumuzun tüm ilçelerinde il genel meclisi üyesi adaylarımızla seçmenlerimizin oylarına talip olduk. Bugün burada Kastamonu Merkez İl Genel Meclisi üyesi aday arkadaşlarımızı tanıtmak üzere sizlerle bir araya geldik. 2011 ve 2015 yıllarında yapılan milletvekili seçimlerinde aday olduğumda arkadaşlarımız benim yanımdaydılar. Bugün ben de onların il genel meclis üyeliği adaylıklarında, onlara destek olmak üzere yanlarındayım. Şimdiden kendilerine hayırlı ve uğurlu olsun diyorum. Adaylarımızın her biri birbirinden değerli insanlar. Şimdi onları sizlere tanıtmak istiyorum.

1.sıra Adayımız Erhan BAŞER
2.sıra Adayımız Semih YELİS
3.sıra Adayımız Satılmış KÜLÇE
4.sıra Adayımız Salih KÖMLEKSİZ
5.sıra Adayımız Osman KEBAPÇIOĞLU"