BBP'den Alperen Ocaklarına Ziyaret

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kastamonu Milletvekili adayları, Alperen Ocakları Kültür ve Eğitim Vakfını ziyaret ettiler

  • 390
BBP'den Alperen Ocaklarına Ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Büyük Birlik Partisi Kastamonu Milletvekili adayı Ahmet Yelis ve diğer Milletvekili adayları, Alperen Ocakları Kültür ve Eğitim Vakfını ziyaret etti.

Yelis, gençlere hitaben bir konuşma yaparak; "Hepinizi Allah’ın selamıyla selamlarım. Sözlerime Rahmetli liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun “Alperenler; çelik bilekli, cesur yürekli bilge Türklerdir” sözüyle başlamak istiyorum. Yine Rahmetli Şehit liderimiz, ”Bir elinde kur’an-ı kerim, bir elinde bilgisayar” olan gençleri yetiştirmek Alperen Ocaklarının asli görevidir demiştir. Sizler İslam’ın güzelliklerini, Türk örf ve adetlerini önce kendi nefsinde yaşayan, sonrada; iyiliğe davet eden, doğruluğu emreden, kötülüklerden alıkoyan bir anlayışı hakim kılmak için bir araya gelmiş gençlersiniz. Milletimizin huzur ve refahı, Devletimizin bekası  için yapacağınız kültürel faaliyetlerin başarıya ulaşması için Cenabı Allah yar ve yardımcınız olsun" dedi.

Ziyaret sonrasında, Kastamonu 1.Sıra milletvekili adayı Ahmet Yelis, diğer milletvekili adayları ve Alperen’ler 12 Eylül öncesini ve darbe dönemini anlatan KAFES filmini izlemeye gittiler.