Belediye Başkanı Babaş, oğlunu evlendirdi

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş'ın oğlu Metehan Babaş, dünya evine girdi.

  • 5688
Belediye Başkanı Babaş, oğlunu evlendirdi

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş’ın oğlu aynı zamanda Belediye Spor İşleri Müdürü Metehan Babaş, AK Parti Kastamonu İl Başkan Yardımcısı Mehdi Yenikomşuoğlu’nun kızı Büşre Yenikomşuoğlu ile dünya evine girdi.

Serender Park Otel’de düzenlenen düğün merasimine ailenin yakınları ile çok sayıda davetli ve vatandaşlar katıldı.

Çiftin nikahlarını ise, Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş kıydı. Tahsin Babaş, her babaya nasip olmayacak bir mutluluğu yaşadığını belirterek, bu mutlulukla kendilerini yalnız bırakmayan davetlilere teşekkür etti. Ardından Tahsin Babaş, oğlu Metehan Babaş ile Büşra Yenikomşuoğlu’nun nikahını kıydı. Çifttin nikah şahitliğini ise, Vali Şehmus Günaydın, MHP Kastamonu Milletvekili Emin Çınar, AK Parti Kastamonu Milletvekilleri Mustafa Gökhan Gülşen ve Metin Çelik, 22.-23.-24. Dönem AK Parti Kastamonu Milletvekili Hakkı Köylü, AK Parti Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz ile Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç yaptı.

Metehan Babaş ile Büşra Yenikomşuoğlu çifti, düğün alanına Zeybek oyunu oynarak geldi. Çiftin Zeybek oyunu davetlilerden büyük alkış topladı. Düğünde ünlü sanatçılar Sinan Özen ve Pınar Dilşeker’de sahne aldı. Sinan Özen’in ve Pınar Dilşeker’in söylediği şarkılarla, çiftetelli oynayan davetliler unutulmaz bir gece yaşadılar.

Düğün esnasında Belediye Başkanı Tahsin Babaş ile Mehdi Yenikomşuoğlu, davetlilerde yakından ilgilendi.