Belediye Başkanı Babaş'tan fabrika ziyareti

Yeni yatırımlarla birlikte istihdam sayısı bine dayanan SFC Entegre Orman Ürünleri fabrikasını ziyaret eden Kastamonu Belediye Başkanı Babaş, fabrika yetkililerini yeni yatırımlarından dolayı kutladı.

  • 803
Belediye Başkanı Babaş'tan fabrika ziyareti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, ahşabın 41 yıllık üreticisi SFC Entegre Orman Ürünleri fabrikasını ziyaret etti.

Faaliyete geçtiği 1976 yılından bu tarafa orman zengini Kastamonu’da il ekonomisine ve halkına yeni istihdam kapıları açarak, kentin ilerleyişine büyük katkı sunan SFC Entegre Orman Ürünlerini ziyaretler sürüyor. Son olarak Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, fabrika yönetimini ziyaret etti.

Ziyaret sonrası kısa bir değerlendirme yapan Belediye Başkanı Tahsin Babaş, "SFC Entegre Orman Ürünleri fabrikamızı ziyaret ederek burada çalışan işçilerimizle ve yönetim kurulumuzla biraraya geldik. SFC Entegre Orman Ürünleri San. Tic. Aş. Yönetim Kurulu Başkanı K. Hasan Ceritoğlu, Fabrika Genel Müdürü Akgün Okay ve Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Gülamoğlu ile birlikte yeni yatırımlar ve yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi alışverişinde bulunduk. Devam eden yeni yatırımları ve çalışanlarıyla birlikte bine yakın kişinin istihdam edildiği fabrikamızın değerli yatırımcılarını kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum" diye konuştu.

Fabrika yetkilileri, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Başkan Tahsin Babaş’a teşekkürlerini sundular.