Belediye Başkanı Babaş'tan otomobil fabrikası talebi

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, kurulması planlanan otomobil fabrikasının en azından bir yan kuruluşunun Kastamonu'da da olmasını talep etti.

  • 1158
Belediye Başkanı Babaş'tan otomobil fabrikası talebi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, yazılı yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın vakur duruşu ve kararlılığı neticesinde bulunan beş baba yiğit Cenab-ı Hakk’ın izni aziz Türk Milletinin gönül desteğiyle inşallah en kısa zamanda yerli otomobil üretimini gerçekleştireceklerine inancımız tamdır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak bu hususta emeği geçen herkese Kastamonu halkı adına şükranlarımı sunuyorum. Yerli otomobil üretimine geçmemizin ülkemize ve milletimize büyük kazançlar sağlayacağı açıktır. Bu kazançtan ilimize düşen pasta diliminin biraz daha büyük olabilmesi adına Milletvekilimiz Sayın Murat Demir’in otomobil fabrikasının Kastamonu’da kurulması yönünde yaptığı her türlü girişime tam destek veriyorum. İlimize bu kazanımın sağlanabilmesi otomobil fabrikamızın en azından bir yan kuruluşunun dahi Kastamonu’muz da olabilmesi değerlerimize değer katacaktır. Bu bilinçle önce Kastamonu diyen herkesi Milletvekilimiz Sayın Murat Demir’e destek vererek büyük bir birliktelik oluşturulması hususunda üzerine düşen sorumluluğu yapması gerektiğini düşünüyorum. Biz büyük bir birliktelik sağladığımız takdirde önümüzde ulaşılamayacak bir hedefin olduğunu düşünmüyorum. Hayatı negatif algılayanları duymadığımız, boş sözlerine kulak asmadığımız sürece bir olur, birlikte olur, pozitif olur ve daima kazanan oluruz”

“Büyük hayaller ancak büyük düşünebilenler tarafından kurulur” diyen Başkan Babaş, Kastamonu’nun da daima büyük düşünmesi gerektiğine işaret ederek, “Bizler her projemizde büyük hayaller kuruyor ve büyük hedefler koyuyoruz. Kastamonu artık eski Kastamonu değildir. Kastamonu bugün Büyük Türkiye’nin Güçlü İli olmaya adaydır. Bugün Cumhuriyet tarihinin en büyük yatırımlarının yapıldığı Kastamonu, Havalimanı, İnebolu Limanı, Ilgaz Tüneli ve canlanan tarihi ile gelişmektedir. Bizler bu bilinçle üzerimize düşeni yapar “Biz birlikte Kastamonu’yuz” diyebilirsek Cenab-ı Hakk’ın izni hükümetimizin destekleri, yatırımcılarımızın da öngörüsü ve sağduyusuyla hayallerimizi gerçekleştirebiliriz. Bizler Kastamonu Belediyesi olarak şehrimiz için tüm gücümüzle üzerimize ne görev düşüyorsa bundan önceki projelerde olduğu gibi bu proje içinde sonuna kadar varız. Vekilimiz Sayın Murat Demir’in daima yanındayız” dedi.