Belediye, Duvar Bahçe projesini tamamladı

Kastamonu Belediyesi Duvar Bahçe projesini tamamladı. Kastamonu'nun gündüzünün ayrı gecesinin ayrı bir güzelliğe sahip olduğunu dile getirdi.

  • 1517
Belediye, Duvar Bahçe projesini tamamladı

Kastamonu Belediyesi şehrimizde ilk kez uygulanan duvar bahçe projesini tamamladı.

Belediye Başkanı Op. Dr. Galip Vidinlioğlu’nun talimatları doğrultusunda eski Süt Fabrikası Mevkii Rauf Denktaş Caddesi’nde pilot olarak uygulanan duvar peyzaj projesi bölge halkının beğenisini kazandı.

Bölgede yapılan çalışmanın ardından 106 metre uzunluğunda üç metre yüksekliğindeki duvar kentin ahşabı, doğası ve tarihiyle olan bütünlüğü yansıtan bir görünüme kavuştu.

Estetik olarak alana ayrı bir güzellik katan Duvar Bahçe Projesi’nin gece görüntüsü de vatandaşlardan geçer not aldı.

Projenin bölgede yaşayan insanlar tarafından beğenilmesinden duyduğu memnuniyeti yaptığı açıklamada dile getiren Kastamonu Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, “Her ne yapıyorsak şehrimizin bir adım daha ileri gitmesi için yapıyoruz. Tarihi derinliği olan, doğasıyla, ahşabıyla bir bütünlük taşıyan Kastamonu’ya yakışır projeler yapmak için gayret ediyoruz. Duvar Peyzaj projesi ilimizde ilk kez uygulandı. Biz bu uygulamayı pilot olarak gerçekleştirdik. Estetik açıdan da güzel oldu. Hemşehrilerimiz de bu çalışmayı çok beğendi. Önümüzdeki süreçte uygun noktalarda da buna benzer çalışmalar yapacağız. 106 metrelik duvarın dünüyle bugünü farklı oldu. Güzelde oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Kastamonu’muzun her alanda gelişimi için çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi.

Belediye, Duvar Bahçe projesini tamamladı
Belediye, Duvar Bahçe projesini tamamladı
Belediye, Duvar Bahçe projesini tamamladı