BİK Genel Müdürü Karaca'dan İğdirli'ye teşekkür

10 Aralık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde düzenlenen Kariyer Günü etkinliğine konuşmacı olarak katılan Dilek İğdirli'ye teşekkür belgesi verildi.

  • 760
BİK Genel Müdürü Karaca'dan İğdirli'ye teşekkür
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Müdürü Yakup Karaca, ‘Mesleki Eğitim İş Birliği Protokolü’ kapsamında 10 Aralık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlenen Kariyer Günü etkinliğine konuşmacı olarak katılan Kastamonu Sözcü Gazetesi Sayfa Editörü Dilek İğdirli’ye teşekkür belgesi verdi.

Düzenlenen Teşekkür Belgesi’ni Gazeteci Dilek İğdirli’ye BİK Kastamonu Şube Müdürü Yaşar Kuru şube binasında takdim etti.

Teşekkür belgesinde şu ifadeler yer aldı: "Millî Eğitim Bakanlığı Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü ile Basın İlan Kurumu Genel Müdürlüğü arasında, gazetecilik sektörünün ihtiyaç duyduğu nitelikli iş gücünü yetiştirmek ve alanda eğitim gören öğrencilerin ve öğretmenlerin mesleki gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla hazırlanan Mesleki Eğitim İş Birliği Protokolü kapsamında Kastamonu 10 Aralık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde 29.05.2019 tarihinde düzenlenen Kariyer Günü etkinliğine katılım ve katkılarınız için teşekkür eder, bundan sonraki mesleki yaşantınızda başarılar dilerim."