Bilal Erdoğan, Kastamonu'ya Geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan, Kastamonu'ya geldi.

  • 1888
Bilal Erdoğan, Kastamonu'ya Geldi
TAKİP ET Google News ile Takip Et


BİLAL ERDOĞAN, MISIR VATANDAŞLIĞI İDDİALARINA ‘SAÇMALIK’ YANITINI VERDİ

Kastamonu’da, bazı medya kuruluşlarında ve sosyal paylaşım sitelerinde hakkında çıkan Mısır vatandaşı iddialarını değerlendiren Bilal Erdoğan, “Bu saçmalıklarla ilgili avukatımız gerekli hukuki işlem başlattı. Ayrıca avukatımız aracılığıyla konu hakkında açıklamada da bulunacağız” dedi.

Seçimle ilgili görüşlerini de açıklayan Bilal Erdoğan, Türkiye’nin 1950’den beri başarılı seçimler düzenleyen bir ülke haline geldiklerini belirterek, “AK Parti iktidarı başladığı 2002’den beri de 9 tane seçim ve referandum olmuştur. Bu yüzden bütün vatandaşlarımızı bu vatandaşlık görevini kullanmaları çok büyük önem arz ediyor. Bir kere seçime katılımın yüksek olmasını arzu ediyorum. Bu da seçimin üzerine gölge düşürmek isteyenlerin oyunlarını bozacağını düşündüğüm için önemsiyorum. Bunun dışında insanlarımızı ve vatandaşlarımızı hakikaten verdiği oyun sorumluluğunu iyi değerlendirmesini gerektiğini düşünüyorum” diye konuştu.

Türkiye için önemli bir dönemeçten geçildiğini aktaran Bilal Erdoğan, “Türkiye’nin son 12-13 yılda bütün kazanımlarını aslında geri alınmasını vaat eden secim kampanyalarıyla karşı karşıyayız. Bundan halkımızın büyük ferasetle bugüne kadar olduğu gibi aynı şekilde değerlendireceğini ve oyunu kullanacağını düşünüyorum. Ve 12-13 yılın kazanımlarını tehlikeye atılmayacağını ve daha da güçlenerek bölgesinde güçlenerek sesleneceği rolü 2023 yılındaki büyük hedeflerimizi devam ettireceğimiz bir dönemecin kapısındayız. Bu yüzden önemli olduğunu düşünüyorum” şeklinde konuştu.

BİLAL ERDOĞAN, KASTAMONU’DA STK’LARLA BİR ARAYA GELDİ

Kastamonu’nun hemşehrisi sayıldığını ve İstanbul’da çok sayıda Kastamonuluların bulunduğunu vurgulayan Bilal Erdoğan, “Hatta Kastamonulu'dan daha çok İstanbul’da daha çok Kastamonulu vatandaşımız var. Kastamonu gerçekten de çok güzel bir şehirdir. Manevi havası çok zengin olan bir şehrimiz. Hem de doğal güzellikleri gerçekten üst düzeyde olan bir şehrimiz. Kastamonu açısından şunu diye bilirim. İstanbul’da Kastamonuluları buraya daha çok gelip gitmesini temenni ediyorum. Bu şehri görmelerini istiyorum. Ayrıca bir arkadaşlarımızın da gelirken bir komşusunu getirmesini tavsiye ederim. Kastamonu için bunu gönülden arzu ediyoruz. Biz bugün buraya sivil toplum kuruluşlarımızla eğitim alanındaki faaliyetlerini değerlendirmek ve geliştirmek için bir araya geldik. Gerçekten çok verimli ve güzel bir toplantı oldu. Çalışmalarımıza devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Bilal Erdoğan, ilk olarak Belediye Nikah ve Konferans Salonunda STK’larla eğitim faaliyetlerinin değerlendirildiği toplantıya katıldı. Ardından öğle namazını kılmak için Kuzeykent Ulu Camisine giden Bilal Erdoğan, daha sonra Organize Sanayi Bölgesinde Umursan Fabrikasını ziyaret etti.

VEDAT YUNUS İKİZOĞLU (İHA)