Tosya'da Bilim Teknoloji Haftası kutlandı 

Kastamonu'nun Tosya İlçesinde Bilim Teknoloji Haftası etkinliklerle kutlandı.

  • 1360
Tosya'da Bilim Teknoloji Haftası kutlandı 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Tosya Fen Lisesi tarafından düzenlenen Bilim Teknoloji Haftası etkinlikleri kapsamında ilçe müftülük konferans salonunda açılan stantları gezen katılımcılara öğrenciler projeler hakkında bilgi verdi. Teknolojinin dünü ve bugününe yönelik hazırlanan projeler katılımcılardan büyük beğeni topladı.

Stant ziyaretlerinin ardından etkinlik konferans salonunda devam etti. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Tosya Fen Lisesi öğrencilerinden Zeynep küçükkesgin’in Bilim Teknoloji Haftası için kendi yazdığı ‘Bilen İnsanın Bilinmeyen Hikâyesi’ isimli şiiri dinleyiciler tarafından ayakta alkışlandı.

Tosya Fen Lisesi öğrencilerinin hazırladığı bilinçli internet kullanımına ilişkin ders nitelindeki ‘İnternet’ isimli tiyatro oyunu izleyicilerden büyük alkış aldı.

Etkinliğe konuşmacı olarak katılan Bilişim Uzmanı Salih Kükrek, ‘Teknoloji Girişimciliği ve Tecrübe Paylaşım Etkinliği’ konulu konferans verdi. Silikon Vadisi’ne ve Bilişim Vadisi’ne katılan ve çeşitli etkinliklerde bulunan Uzman Salih Kükrek, bilgi ve tecrübelerini paylaştı.