Bisiklet Yolu, Minik Ellerle Yeşeriyor

Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Kastamonu Belediyesi Çocuk Bakımevi'nin öğrencileri ile birlikte fidan dikti.

  • 437
Bisiklet Yolu, Minik Ellerle Yeşeriyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu Belediyesi Çocuk Bakımevi’nde eğitim-öğretim faaliyetlerini sürdüren öğrenciler, doğa bilincini aşılamak üzere düzenlenen etkinlikte, Belediye Başkanı Tahsin Babaş ile bisiklet yolunda fidan ve çiçek diktiler.

Çocukların ağaç ve doğa sevgisi ile büyümeleri yolunda çok güzel ve anlamlı bir etkinlikte buluştuklarını dile getiren Babaş; “Biz geleceğimizi emanet edeceğimiz bu çocuklarımızın, en iyi koşullarda ve en yüksek standartlarda eğitimlerini sürdürebilmeleri için elimizden gelen tüm desteği veriyoruz. Özellikle çocukların bu yaşlarda alacakları eğitimler, hafızalarında çok büyük yer edinecektir. Onların bu çağları, en meraklı oldukları ve öğrenme duygularının en üst seviyede olduğu çağlar. Biz de çocuklarımızın eğitimleri adına gerekli tüm desteği veriyoruz” diye konuştu.

Çocukların aldıkları eğitimlerin yanı sıra, sosyal sorumluluk projeleri içinde de aktif olarak yer almalarının büyük önem arz ettiğini vurgulayan Babaş, çocuklarda toplumsal olaylara duyarlılık uyandırmak açısından bu tarz etkinlikleri önemsediklerini ifade etti. Çocuklar etkinlik kapsamında hercai menekşe, süs iğdesi, mahoniya, çalı iğdesi ve ters gibi bitkilerin dikim işlemlerini gerçekleştirdiler. 

KG