Bitkin, Bartın Üniversitesi'nin Konuğu Oldu

Karabük Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde master yapmakta olan hemşehrimiz Bitkin, Bartın Üniversitesi tarafından düzenlenen "Yüzyılın Sorunları ve Sosyolojinin İmkanları" konulu sempozyumda Bartın Üniversitesi öğrencilerine hitap etti.

  • 930
Bitkin, Bartın Üniversitesi'nin Konuğu Oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bartın Üniversitesine heyecanla geldigini belirten Bitkin, bu gün burada en büyük hayallerimden birisini gerçekleştirdim. Egitim aldığım üniversitemde bugün sempozyum konuğu olarak ders anlatmak benim için büyük mutluluk dedi.

Ardından sempozyumda söz alan Şükrü Bitkin, geçmişten günümüze anayasalar da hükümet sistemlerini değerlendirdi ve "ülkemizin sistemindeki olumsuzlukları anlamak zor değil sadece biraz bakmak ve anlamak gerekir, eğer 1876 Kanuni Esasiden günümüze kadar olan Anayasalara bakacak olursak sistemde değişiklik yapmanın kaçılmaz olduğunu görmek zor değildir" dedi. Ayrıca üniversite öğrencilerine "sizlerin diğer insanlardan bir farkınız olmalı sizler eğitim görmüş insanlarsınız bu sebeple iyi anlayıp değerlendirdikten sonra yorum yapmalısınız" açıklamasında bulunan Bitkin, sempozyum düzenleme kurulunu Kastamonu'ya davet ederek onları kültürlerini yakından tanımaya davet ederek sempozyumu düzenleyenlere teşekkür etti.