BMW'nin kalbi Kupon Auto'da atacak

Kastamonu'nun tanınmış esnaflarından Sercan Yakupoğlu ve Uğur Sağdıç ortaklığında kurulan Kupon Auto'nun açılışı görkemli bir şekilde cuma günü gerçekleşti.

  • 3359
BMW'nin kalbi Kupon Auto'da atacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sercan Yakupoğlu ve Uğur Sağdıç tarafından Eski Sanayi Sitesinde hizmete açılan Oto Galeri’de orta üst segment müşterilere hizmet verilecek.

Cuma günü gerçekleştirilen açılışa Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, AK Parti Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen, MHP Milletvekili Emin Çınar, AK Parti Eski İlçe Başkanı Feridun Öztürk, tanınmış işadamlarından Hayati Hamzaoğlu ve birçok tanınmış isimlerin yanında da vatandaşlar katıldı.

Açılışta kısa bir konuşma yapan Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, "Şehrimizde hizmet sektörlerinin gelişmesi, memleketimizin ticari faaliyetlerinin artması bizleri mutlu ediyor. Bu girişimlerinden dolayı kardeşlerimi tebrik ediyorum. Hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Allah yardımcısınız olsun." dedi.

İşyeri ile ilgili olarak kısa bir açıklama yapan işyeri ortaklarından Sercan Yakupoğlu, "Kurmuş olduğumuz işletme araç satışı üzerine. İşimizi genişletiyoruz biz. Kastamonu’da daha iyi hizmet verebilmek için böyle bir yer yaptık. Üst ve orta segment olarak yapacağız. Hedefimiz herkese hitap etmek ve zor olanı kolaylaştırmak." dedi.