Bodrum'u Sel Vurdu

Muğla'nın Bodrum ilçesinde sabah saatlerinden itibaren etkili olan sağanak yağış akşam saatlerinde sele dönüştü.

  • 659
Bodrum'u Sel Vurdu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlçenin bir çok mahallesinde yaşanan sel felaketi nedeniyle araçlar sürüklendi, ev ve işyerlerini su bastı, bir çok mahallede elektrikler kesildi. Yaşanan sel felaketi nedeniyle Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan başkanlığında kriz masası oluşturuldu.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Gödekmerdan yaşanan felaket ile ilgili; “Normalde Eylül ayında Bodrum’a düşen yağış miktarının 16 katı katı bir yağış aldık. Dolayısıyla tabi çok anormal bir durum. Öyle olunca da yollarda tahribat ve elektrik şebekelerimizde tahribat var, vatandaşlarımızın evlerine su girmiş durumda. Belediye ekiplerimiz, Aydem Müdürlüğümüz, Jandarma Komutanlığımız, Emniyet Müdürlüğümüz, AKUT ekiplerimiz şu anda sahadalar ve vatandaşlarımızın yardımına koşuyorlar. Bizde burada kriz merkezi olarak toplanmış bulunuyoruz ve şu anda da müdahalelerimiz devam ediyor alanda.” ifadelerini kullandı.

Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan yaşanan sel felaketinde herhangi bir can kaybı olmadığını söylerken, vatandaşların büyük bir zarara uğradığını da sözlerine ekledi.

MEHMET CAN MERAL (İHA)