Boks Milli Takımı'nın Kastamonu kampı sürüyor

Antrenör Kalkan "Akdeniz Oyunları'na 10 sıklette katılacağız. En az 4-5 madalya alacağımızı düşünüyorum" dedi.

  • 434
Boks Milli Takımı'nın Kastamonu kampı sürüyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Büyük Erkekler Boks Milli Takımı, İspanya'da düzenlenecek 18. Akdeniz Oyunları hazırlıkları kapsamında Kastamonu'daki çalışmalarını sürdürüyor.

Türkiye Boks Federasyonunun Kastamonu Kadıdağı Kamp Merkezi'nde hazırlıklarını sürdüren milli takımda 29 sporcu bulunuyor.

Antrenör Mustafa Kalkan, yaptığı açıklamada, bir ayı aşkın süredir Kastamonu'daki kamplarının sürdüğünü söyledi.

Kampın verimli geçtiğini dile getiren Kalkan, "Geçtiğimiz günlerde federasyon başkanımız Eyüp Gözgeç, bizi Sırbistan'da 21 ülkenin katılımıyla düzenlenen turnuvaya gönderdi. 6 sporcuyla katıldığımız turnuvada ikinci olduk. Tam hazır olmamamıza rağmen aldığımız bu derece önemliydi." dedi.

Sporcuların performanslarından memnun olduklarını aktaran Kalkan, şunları kaydetti:

"Günde iki antrenman yapıyoruz. Sporcularımızın performansı artıyor. Akdeniz Oyunları'na yakın daha da yükselecektir. 22 Haziran'a kadar kampımız devam edecek. Akdeniz Oyunları'na 10 sıklette katılacağız. En az 4-5 madalya alacağımızı düşünüyorum. Bayrağımızı en iyi şekilde dalgalandıracağız."

Milli boksör Birol Aygün ise Akdeniz Oyunları'na çok iyi hazırlandıklarını belirterek, "Her şey yolunda, sakatlığımız yok. Akdeniz Oyunları'nı takım halinde en üst seviyede tamamlamak, 10 sıklette de madalyayla dönmek istiyoruz." diye konuştu.

İspanya'nın Tarragona kentinde düzenlenecek Akdeniz Oyunları, 22 Haziran-1 Temmuz tarihlerinde yapılacak.